Primarul reales, Adrian Torma: „Întind mâna către toți liderii politici să ne unim forțele!”

 

t

După o campanie cu tensiuni, lupte și scandaluri, primarul din Moldova Nouă, Adrian Torma a fost reales în funcție: „Aceste 30 de zile de campanie le-am trăit intens, am trăit cele mai complexe zile din viata mea de om politic, zile în care am simțit tot „întunericul” clasei politice post decembriste”, afirma în ziua alegerilor candidatul susținut de Alianța PRO Caraș-Severin.

Cei mai mulți dintre locuitorii orașului din Clisura Dunării au ales ca Torma să conducă administrația locală pentru încă patru ani, perioadă spre care edilul reales privește cu încredere, dorindu-și să lase în urmă toate încercările prin care a trecut.

Nu este doar victoria mea, este victoria oamenilor buni. Las în urmă toate momentele grele și încercările din perioada de campanie electorale și caut să privesc cu încredere spre viitor.

Ne așteaptă 4 ani importanți pentru comunitatea noastră și întind mâna către toate forțele politice și liderii politici să ne unim forțele pentru a pune în aplicare cel mai important obiectiv al nostru, creșterea calității vieții concetățenilor noștri.

Vă mulțumesc pentru acest vot dat din inimă și sunt extrem de motivat să răsplătesc acest vot cu responsabilitate și respect. Să iertăm, să iubim și să spunem “bun început!”, a declarat primarul orașului Moldova Nouă., Adrian Torma.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei