Primarul Reșiței, Ioan Popa, ales azi de Consiliul Județean, președinte al ADI Intercom Deșeuri … fără voia lui!

modelmic

Consiliul Județean Caraș-Severin a supus la vot astăzi proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii CJ nr. 99/2008 privind aprobarea Actului Constitutiv şi al Statutului Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Intercom Deşeuri Caraş-Severin”, cu modificările şi completările ulterioare. Cei care au întocmit însă proiectul, ori au fost neatenți la detalii importante, visând la ofertele de vacanța pascală, ori au vrut sa verifice vigilența consilierilor județeni, care de această dată au fost de vină.

Cert este că printr-un copy paste de excepție, realizat la ,,marea arta”, Consiliul Județean a votat astăzi în funcția de președinte al ADI Intercom Deșeuri pe nimeni altul decât primarul Reșiței, Ioan Popa, primarul de Oțelu-Roșu, Luca Malaiescu, președinte până azi al ADI Intercom Deșeuri, fiind lasat în offside.

Cum s-a pricopsit cu aceasta functie, nici Popa nu poate să explice, cert este că edilul Reșiței a fost votat în unanimitate de consilierii adunați in ședinta ordinară. Nu e de râs, în fapt ei sunt aleșii noștri, iar greșelile sunt și ele … omenești.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “Consiliul Județean a votat astăzi în funcția de președinte al ADI Intercom Deșeuri pe nimeni altul decât primarul Reșiței, Ioan Popa…”

    Vot corect şi justificat de locul în care s-au adunat prea multe gunoaie şi deşeuri :)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei