Primarul Reșiței izolat la domiciliu din cauza noului coronavirus

a

Primarul Reșiței Nelu Popa se află de astăzi izolat la domiciliu din cauza noului coronavirus:

„Membrii familiei au fost testați și depistați pozitiv la coronavirus. Eu am unele simptome ușoare și am decis că e mai bine să stau izolat la domiciliu. Am câteva simptome ușoare care m-au determinat să iau această decizie. Una peste alta sunt bine, dar în această perioadă, câteva zile doar, voi sta izolat la domiciliu. Ne așteaptă un an greu, cu multe provocări pentru Primăria Reșița, pe care sunt decis să le duc la finalizare. Nu mă va opri acest virus pentru că sunt un luptător și știu că am de partea mea gândurile bune ale locuitorilor acestui oraș. Vă doresc tuturor multă sănătate și vă îndemn ca în această perioadă să nu lăsați deoparte măsurile de protecție sanitară“ - a mai declarat edilul municipiului de la poale de Semenic, Nelu Popa.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

19 Comentarii

 1. Bender

  Așa se întâmplă când apari toată ziua în presă ca o primadonă plin de ifose ale unui bogătan parvenit și umblii toată ziulica pe coclauri bătând câmpiile și câmpii pline de coțcăriile peneliste și uite că se ia si de primare Covițul, că se uită și virusachele la haină,la om nu?:())))))))

  Raspunde
 2. Julieta

  Pai daca a umblat prin oras fara masca!E inca tanar si va continua sa ameninte oamenii cu amenzi,asa ca sa revina tinerii in Resita!Si batranii vor fi” multumiti” pentru ca nu mai au 10% reducere la impozite.Sper sa faca o forma de covid care sa-l aduca cu picioarele pe pamant.

  Raspunde
  1. Romeo

   Julieta,draga mea, coboară în picaj de la balcon și hai să te spăl cu apă rece ca să-ti treacă furia și să nu se întoarcă blestemul spre tine, puișor!Ai grijă întâi de tine, preaînțeleaptă primadonă!

 3. Cetățeanul Trollmentat

  Dau o răchie don primar, după ce te pui pe picioare! Una bună de smochine, nu poșirci de la gugulani :) Hai noroc în noul an și sănătace la toată lumea!

  Raspunde
 4. Un om

  Eu nu il apreciez pentru mobul in care face lucrurile in oras, pentru modul in care a ajuns majoritar la “taitei” dar II DORESC MULTA SĂNĂTATE , PENTRU EL SI FAMILIE , ȘI FERICIRE !

  Raspunde
 5. Alexandru Popescu

  D-le Dan Agache, oare nu vi se pare că “noul coronavirus” sa cam învechit, că a început să aibe și “copii”, și încă îl numiți noul…

  Raspunde
  1. Toader

   Până apare cel nou, avem Covid-19,apoi ca la regi, Carol I,Carol al doilea, Ludovic al….enspilea! Să sperăm că în acest domeniu,*monarhia* dispare cât mai repede!

 6. Tiberiu Padurean

  Draga domnule primar Nelu , îți recomand să stai izolat nu doar câteva zile ci 14 , se poate sa ai probleme ,ai destul timp sa rezolvi toate problemele dar sănătatea e mai presus de orice !

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei