Primarul și viceprimarul Măureniului, atenți și dedicați doamnelor și domnișoarelor și în acest an, de 8 Martie!

modelmic

Pentru Brian Filimon, primarul comunei Măureni, ziua de 8 Martie are o semnificație specială iar edilul a făcut o tradiție din această zi oferind flori frumoase doamnelor și domnișoarelor din Măureni și din satul aparținător Șoșdea.

Toate garoafele și florile disponibile din localitate au fost cumpărate astăzi și ieri de Brian Filimon, care a fost prezent alături de viceprimarul Cornel Niță în mijlocul cadrelor didactice de la școlile din Măureni și Șoșdea, la postul de poliție local, de la dispensarul din comună, la primărie, în magazinele din localitate și în toate locurile unde deservesc doamne și domnișoare.

Așadar, o mică atenție binceuvenită și în acest an din partea administrației de la Măureni pentru toate femeile care vor fi active în această zi specială.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157703909254392″]

Legat de modul în care s-a dedicat Zilei Internaționale a Femeii, primarul Brian Filimon a afirmat pentru Reper 24: ,,Este o zi specială în care trebuie ca noi, bărbații, să ne dedicăm celor care ne-au dat viață, mamelor noastre, celor care ne sunt partenere de viață, bunicilor, fiicelor, colegelor de lucru. Evident, așa cum am mai spus-o și o reiterez, acest 8 Martie ar trebui să fie în fiecare zi, și la fel ca astăzi ar trebui să le acordăm atenția cuvenită și dragostea noastră dragelor noastre“.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Emilut

    Se vede ccă primarul le are mai mult cu fotbalul și mai puțin cu limba română.
    Îi recomand să pună mâna pe un DEX și să caute pluralul substantivului bunică.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei