Primarul Torma, dezgustat de „marionetele” promovate în Guvernul României! „E clar că trăim într-o lume PARALELĂ cu Europa”

modelmic+editorial

Declarația dată de Dănuț Andrușcă, noul ministru al Economiei, propus pe funcție de PSD, l-a scandalizat pe primarul din Moldova Nouă, Adrian Torma, care a răbufnit pe pagina sa de Facebook. Acesta și-a exprimat nemulțumirea și dezgustul față de deciziile luate la nivel central de opoziție, susținând că oamenii puși la conducerea țării de către PSD sunt doar niște marionete.

Edilul-șef din Clisura Dunării nu s-a abținut nici din a-și manifesta dezamăgirea față de „planurile” de început de drum ale noului șef al Economiei Naționale.

„Știm cu toții că în orașele mici este o mare criză de locuri de muncă. Intenția mea și a multor primari este de a solicita ministrului Economiei acordarea de facilități investitorilor în mediul urban mic sau rural. În acest sens, ne trebuia un ministru cu viziune, care poate construi și comunica o strategie la nivel național și internațional, un adevărat lider care emană siguranță și încredere. Aceasta este așteptarea mea ca cetățean și primar și sunt convins că cei care au votat PSD au aceleași așteptări și au fost convinși că actualul Guvern, al treilea în mai puțin de un an, ne va oferi un adevărat LIDER, un ministru stăpân pe el și cu viziune. Spre surprinderea mea, și a multora dintre noi, descopăr că serialul Las Ferbinți are corespondent în Guvernul României. Am urmărit de zeci de ori declarațiile lui Dănuț Andrușcă în ideea că poate este o glumă proastă, dar constat că domnul este ministrul Economiei, al unei țări din Uniunea Europeană în anul 2018. Nu poate fi adevărat.

Domnul este penibil, dar mai penibil este faptul că PSD promovează în astfel de funcții marionete care nu pot nici măcar să păcălească un preșcolar. Oare PSD a devenit un partid al orbilor și surzilor??
Oare cum îl mai pot înjura pe Băsescu sau să se vaite că sunt atacați de STATUL PARALEL când afișează în Guvern astfel de personaje. E clar că trăim intr-o lume PARALELA cu Europa!!!
Eu sper ca oamenii de bine din PSD să se trezească și să ia atitudine în fața acestei scenete gen “Caragiale”. Ajung să spun … Doamne ferește de mai rău”,
a explicat primarul Adrian Torma pe pagina sa de Facebook.

Declarațiile noului ministru al Economiei pot fi vizionate mai jos. Sursa video: Antena3

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei