Primarul Torma sprijinit de Guvern! Finanțare de peste 6 milioane de euro pentru reabilitarea Spitalului din Moldova Nouă!

 

modelmic

Primarul Torma primește mult așteptatul sprijin din partea guvernului condus de premierul Viorica Dăncilă pentru reabilitarea Spitalului Orășenesc Moldova Nouă. După demersurile deputatului Luminița Jivan făcute la cabinetul premierului Viorica Dăncilă și în urma solicitărilor de acum mai bine de una de zile ale primarului de Moldova Nouă, Adrian Torma, soluția de finanțare care ar schimba în profunzime unitatea medico-sanitară din M9 o reprezintă Compania Naționalăde Investiții cu suma de 6,2 milioane de euro la care se adaugă TVA. Așadar o investiție necesară bifată din nou de guvernul PSD – ALDE, de care cetățenii care locuiesc în Clisură merită să afle, un sprijin real pentru primarul aflat în funcție în acest oraș, Adrian Torma.

Director Spitalul Moldova Noua
Director Spitalul Moldova Nouă

„Proiectul se află pe lista sinteză a CNI-ului iar documentația este depusă pentru o dotare modernă și o reabilitare integrală a spitalului, care, așa cum am văzut astăzi, necesită reparații de anvergură. Iată că soluția găsită de doamna premier prin Ministerul Dezvoltării – CNI este una menită să rezolve o problemă vitală pentru Moldova Nouă și cetățenii din Clisura Dunării.”, a declarat chiar în fața unității medicale din Moldova Nouă, deputatul Luminița Jivan, care i-a avut alături pe primarii de comune din acestă pitorească zonă, Socol, Pojejena, Berzasca, Sichevița, Gârnic și Coronini.

La rândul său primarul  de Moldova Nouă, Adrian Torma, prezent alături de deputatul Jivan a transmis:

„Două lucruri sunt extrem de importante pentru comunitate: educația și sănătatea. Evident,  Spitalul Orășenesc din Moldova Nouă reprezintă un punct de sprijin nu doar pentru orașul Moldova Nouă, ci pentru toate localitățile din Clisura Dunării. Mai mult decât atât, reabilitarea spitalului are o strânsă legătură cu dezvoltarea turismului în zona noastră și alte domenii, spitalul fiind o garanție pentru cei care se hotărăsc să investească în această zonă”, afirmă Adrian Torma, primarul orașului Modlova Nouă”.

Desigur, până la obținerea efectivă a finanțării mai sunt de făcut câțiva pași procedurali, dar la câte șantiere și proiecte a reușit să dea viață în Caraș-Severin deputatul Luminița Jivan, cu siguranță îi va reuși și de această dată. Depinde cât de mult își dorește și primarul Torma ca acest proiect să fie pus în operă…

 

Diana RADU

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei