Primarul Torma trece la un alt nivel al comunicării! Audiențe LIVE prin intermediul Facebook-ului

modelmic

Necesitatea de a comunica în timp real și de a afla problemele cetățenilor, pentru ca ele să poată fi rezolvate în timp util, a fost o promisiune angajată încă din campania electorală de către primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma.

Edilul șef al orașului de la malul Dunării a pus accent pe o comunicare transparentă cu locuitorii din orașul de pe Clisura Dunării. Așa cum a promis, încă din campania electorală, Torma a comunicat cu concitadinii pe care-i conduce de fiecare dată, fiecare problemă apărută fiind dezbătută larg pe rețelele de socializare.

Chiar și în condițiile acestea, edilul trece la un alt nivel al comunicării și anume audiențe LIVE pe rețeaua de socializare Facebook. Așadar, miercuri, începând cu ora 17.00, primarul Torma va răspunde în direct la problemele ce vor fi semnalate de către cetățenii din orașul Moldova Nouă și localitățile aparținătoare.

Am ales ora 17.00 în speranța că cei mai mulți dintre voi veți fi ajunși de la serviciu. Îmi doresc să avem un dialog constructiv și să găsim soluții pentru problemele pe care mi le veți semnala! Vă invit mâine să scrieți în comentariu problemele voastre, iar eu voi da un răspuns pe loc”, este mesajul transmis concitadinilor săi de către primarul Torma.

 

John GAVRILESCU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei