Primăvara vine cu două investiţii private la Slatina-Timiş!

modelmic

Veste bună pentru locuitorii din Slatina-Timiş. În comună vor fi deschise în viitorul apropiat două noi afaceri private, care vor genera noi locuri de muncă pentru locuitorii din zonă.

Gheorghe Roma, primarul comunei Slatina-Timiş, ne-a informat că, în această primăvară, în localitate va demara o investiţie care va crea 20 de noi locuri de muncă.

Un investitor român plecat peste graniţă înainte de 1989, care are o firmă de construcții metalice în Germania și una la Constanța, intenţionează să deschidă o nouă societate, care va avea o cifră de afaceri de două milioane de euro pe an. Oţelul este cumpărat din Serbia, iar fabricile lui produc piese pentru mașini. În plus, același investitor a concesionat deja teren și vrea să construiască la Slatina-Timiş și o fabrică de sucuri din fructe”, a mai spus Gheorghe Roma.

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei