Primul punct din retur. Rossonerii au remizat pe Cluj Arena cu Universitatea!

modelmic

În cadrul primei etape a returului campionatului Ligii a II-a, cea de-a XX-a, echipa noastră s-a deplasat la Cluj-Napoca, unde a întâlnit echipa Universitatea. Clujenii veneau după o remiză albă în partida de acasă contra celor de la ASU Politehnica Timişoara, iar echipa noastră după punctul obţinut pe terenul celor de la Sportul Snagov.

DSC_5350

De la începutul meciului ambele echipe şi-au arătat dorinţa de a tranşa soarta celor trei puncte în favoarea lor. Mai periculoşi s-au arătat jucătorii noştri, prima ocazie fiind consemnată în minutul 6, la lovitura liberă executată de Cristea în careul clujenilor, după un fault la Ene. Clujenii răspund şi ei, creându-şi câteva oportunităţi. Jocul bun al reşiţenilor a fost răsplătit în minutul 20 când, după o acţiune a lui Velici desfăşurată pe partea stângă, am obţinut un corner. Lovitura de colţ este executată foarte bine de către Vădrariu, Ene reia cu capul de la marginea carelui mic, portarul clujean respinge în faţă, dar acelaşi Ene urmăreşte mingea şi, de la trei metri, reia cu latul în plasă. Echipa noastră a făcut un pas în faţă, iar în minutul 33 a avut alte două ocazii de a înscrie: Danci şutează frumos, cu boltă, de la aproximativ 25 m, portarul clujean respinge mingea în transversală, aceasta revine, în dreapta, la marginea careului mic, de unde Velici trimite la colţul lung, în locul unei pase către Ene, aflat în faţa porţii, dar mingea trece pe lângă bară. Acelaşi Velici, în minutul 39, este deposedat în ultimul moment, în faţa carelui de 16 m, după un contraatac al formaţiei noastre purtat pe partea stângă de Vădrariu. Gazdele au trecut pe lângă egalare în cel de-al doilea minut de prelungire când, lovitura liberă de la 25 m, executată de Gavra, este respinsă de către Horvat, după o frumoasă paradă.

DSC_5371

Rossonerii au început curajos şi repriza a doua, dar schimbând puţin tactica, în sensul de a accepta presingul clujenilor şi să răspundă prin contraatacuri periculoase. Aşa s-a întâmplat şi în minutul 52, când Săulescu a pătruns pe partea dreaptă, dar a şutat pe lângă poarta gazdelor. Un minut mai târziu, Ene a fost la capătul unei acţiuni duse pe partea dreaptă, acesta primind o pasă de la Săulescu şi şutând puternic de la aproximativ 18 m, puţin lateral dreapta.

DSC_5470

În minutul 64, gazdele restabilesc egalitatea: după un corner executat de pe partea stângă, Dican, scăpat din marcaj, reia cu latul în plasă de la marginea careului mic.

Antrenorul nostru face prima schimbare de jucători în minutul 69, locul lui Velici este luat de către Poiană. De asemenea, Răducan intră în locul lui Dat în minutul 74. Patru minute mai târziu, după o acţiune de atac a reşiţenilor, Ene a fost faultat la marginea careului mare, uşor lateral stânga, dar lovitura liberă a fost executată de Danci în zid. Minutul 84 aduce în echipa noastră ultima schimbare, Breşneni luându-i locul lui Săulescu.

DSC_5416

Gazdele a forţat marcarea golului victoriei, dar echipa noastră s-a apărat exact, reuşind să păstreze egalitatea pe tabela de marcaj.

Trebuie menţionat şi faptul că echipa noastră a fost susţinută de aproximativ 50 de suporteri.

DSC_5308

Următoarea rundă a returului, etapa cu numărul 21, înainte de pauza de iarnă, îi rezervă echipei noastre întâlnirea din Valea Domanului cu CS Mioveni, sâmbătă 7 decembrie, de la ora 11,00.

La finalul meciului, Dorinel MUNTEANU a concluzionat: „Înainte de meci dacă spunea cineva că putem să obţinem trei puncte, poate nimeni nu ar fi crezut. Cred că era rezultatul care ne-ar fi avantajat foarte mult, fiindcă am făcut o partidă foarte bună. Prima repriză am avut iniţiativa, am avut câteva ocazii de a marca. A doua repriză am cedat deliberat terenul, dar Universitatea a fost periculoasă la acea fază fixă, în care a scăpat de marcaj şi ne-a egalat. Sincer, nu sunt mulţumit de rezultat, sunt mulţumit de jocul echipei, de organizarea echipei, având doar câteva săptămâni la dispoziţie ca să pregătim jocul echipei. Obiectivul nostru rămâne deschis, acela de a ne salva de la retrogradare, dar pentru asta nu mai trebuie să facem greşeli, să facem mult mai mult decât am făcut în jocul de astăzi, deşi, după cum am spus, astăzi a fost o partidă bună pentru noi. Am acceptat provocarea de a antrena la Reşiţa, pentru oraş, pentru suporterii echipei şi vreau să-mi îndeplinesc obiectivul de a nu retrograda.”

DSC_5530

 CSM REŞIŢA: Adrian HORVAT – Lorenzo ACKA, Marco EHMANN, Bruno VASIU, Daniel VĂDRARIU – Emanuel DAT (min. 74, Gabriel RĂDUCAN), Cristian DANCI, Călin CRISTEA – Dragoş SĂULESCU (min. 84, Laurenţiu BREŞNENI), Daniel ENE, Gelu VELICI (min. 69, Cristian POIANĂ). Pe bancă au mai luat loc: Cristian ZIMMERMANN, Flavius VLĂDIA, Gabriel LAZĂR, Alexandru CIOABLĂ.

DSC_5379

Miruna Mihancea

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei