Prins în flagrant de polițiștii cărășeni! Înșelăciune prin anunțuri postate pe internet!

inselaciune

Un bărbat de 35 de ani din Dâmbovița a fost reținut de polițiștii cărășeni pentru înșelăciuni în urma postării de anunțuri privind vânzarea unor bunuri pe internet.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Oțelu Roșu, împreună cu polițiști de la Secția 12 Poliție București, au prins ieri în flagrant delict un bărbat de 35 de ani din județul Dâmbovița, care urma să ridice o sumă de bani de la un oficiu poștal din București, sumă de bani pe care acesta ar fi cerut-o de la un bărbat din Oțelu Roșu, ca avans pentru un presupus miniexcavator pe care acesta ar fi urmat să i-l vândă. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Scenariul înșelăciunii a debutat în 18 februarie când bărbatul din Găești ar fi solicitat telefonic și ar fi primit de la un alt bărbat de 30 de ani din Rusca Montană, suma de 3.000 de lei, prin mandat poștal, în schimbul aceluiași miniexcavator, pe care persoana bănuită ar fi intenționat să îl vândă prin intermediul unui site de vânzări.

După ce a ridicat cei 3.000 de lei, bărbatul nu a mai fi răspuns la telefon și a șters anunțul de vânzare de pe platforma on-line.

Ieri, la sediul Poliției orașului Oțelu Roșu a ajuns un bărbat de 52 de ani care a declarat că ar fi sunat  aceeași persoană necunoscută, care oferea spre vânzare miniexcavatorul pe un site de vânzări, persoană care i-a solicitat cu titlu de avans suma de 3.000 de lei, în schimbul bunului respectiv.

Astfel că, polițiștii cărășeni și cei din București au plecat pe urmele bărbatului și l-au reținut.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în formă continuată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, iar în cursul zilei de astăzi, față de bărbatul de 35 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

foto: b1.ro

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei