Prinși în flagrant de polițiști după ce au sustras peste 500 de kilograme de fier vechi

modelmic

Duminică cu ghinion pentru patru persoane din Moldova Nouă, cu vârste cuprinse între 16 și 37 de ani, care au fost surprinse în flagrant de polițiști după ce au sustras peste 500 de kg de fier beton, dintr-o societate comercială din oraș, pe care le-au încărcat într-un atelaj hipo.

Întreaga cantitate de aproximativ 515 kg bucăți de fier beton, având diametre cuprinse între 0,8 și 2,5 cm și lungimi de la 1 la 6 m, a fost ridicată de polițiști și predată în custodie unui centru de colectare fier vechi, până la finalizarea cercetărilor”, explică Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    „Întreaga cantitate … a fost ridicată de polițiști și predată în custodie unui centru de colectare fier vechi, până la finalizarea cercetărilor”

    Deci, obiectul furtului nu a fost restituit de poliţişti către “păgubaş”.
    Relevant şi “cinstit” :)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei