„Pro România, singurul partid de stânga capabil să contribuie decisiv la dezvoltarea României”, în opinia deputatului Ion Spânu!

modelmic

 

Deputatul cărășean Ion Spânu care a anunțat ieri că și-a prezentat demisia din PSD și s-a alăturat formațiunii politice condusă Victor Ponta, Pro România, în opinia sa „singurul partid de stânga capabil să contribuie decisiv la dezvoltarea României”, precizează însă că va susține în continuare programul de guvernare al partidului pe care a ales să îl părăsească, program pe care l-a votat și el în urmă cu doi ani. Spânu afirmă că a luat decizia de a părăsi PSD-ul, al cărui membru era încă din anul 1990, din cauza modului în care acesta este condus, pe care l-a catalogat ca fiind despotic.

Sunt aproape 30 de ani în care am fost în slujba valorilor social democrate, aproape 30 de ani în care am rămas consecvent crezului meu că România nu se poate dezvolta decât alături de Uniunea Europeană și de partenerul nostru strategic, Statele Unite ale Americii.

Din păcate, aceste valori, aceste idealuri nu se mai regăsesc în actuala formulă de conducere a Partidului Social Democrat. De prea mult timp, PSD este condus într-o manieră despotică cu consecințe nefaste atât asupra evoluției politice a foștilor mei colegi de partid, mare parte dintre ei oameni de o deosebită valoare, cât și asupra imaginii în exterior a PSD”, explică Ion Spânu.

Deputatul cărășean a precizat că i se pare mai mult decât regretabil că la ora actuală niciunul dintre partidele social-democrate europene nu își dorește o colaborare cu cel din România, făcând astfel din PSD o formațiune politică nefrecventabilă și din ce în ce mai izolată pe plan internațional.

Voi rămâne un susținător necondiționat al programului de guvernare, pe care l-am aprobat prin vot în 2016 și pe care doresc să-l văd dus la bun sfârșit până la finalul mandatului, chiar dacă acest lucru pare din ce în ce mai dificil sub actuala conducere a PSD.

Pro România este, în momentul de față, singurul partid de stânga capabil să contribuie decisiv la dezvoltarea României. Am regăsit, în programul acestei formațiuni politice, idealuri și valori care pot garanta parcursul României alături de Uniunea Europeană și SUA”, a precizat Ion Spânu, care a adăugat că în opinia sa Pro România este singura alternativă viabilă la PSDragnea si PNLOrban.

Citește și Încă o demisie în PSD Caraș-Severin! Deputatul Ion Spânu se alătură și el partidului Pro România!

Citește și Deputatul Ion Mocioalcă și-a dat demisia din PSD! Merge alături de Ponta, la Pro România!

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Gore

  De ce tot dati la ziar un astfel de personaj ?
  Mi-ar fi rusine sa fac publicitate unui astfel de specimen.
  A ajuns deputat de Caras si el habar nu are sa scrie corect.
  Asftel de exemple dati cititorilor ?

  Raspunde
 2. Cris

  Nu am auzit de domnul înainte de a fi ales al poporului. Cu siguranță, nu am auzit de el nici în timpul mandatului până la acest moment de traseism clar politic. Cu certitudine nu voi auzi nimic după terminarea mandatului. O cheltuială inutilă a statului român cu acest om de-a lungul întregii sale cariere politice. Jenant!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei