Proaspăt licențiat PRO, antrenorul lui CSM Resita, Tavi Benga, devine încrezător in potențialul echipei sale!

modelmic

Rezultatul promițător de pe stadionul Știința din Timișoara în compania echipei de liga secundă, ASU Politehnica reușit de CSM Reșița 2 – 2, îi dă o doză de încredere antrenorului rosso-ner, Octavian Benga.

Pentru echipa reșițeană au marcat Taciuc în min. 32 și Staicu min 43 din penalty. Benga consideră că rezultatul este bun, dar până la concretizarea relațiilor de joc mai este cale lungă și multe ore de pregătire pe care le au de acum înainte atât domnia sa, cât și jucătorii din Valea Domanului. După achiziția atacantului Curtuiuș de la ,,bătrâna doamnă” UTA Arad, antrenorul Benga si președintele CSM-ului, Viorel Lolea, caută sa întărească și celelalte linii ale formației, care, deși nu si-a fixat ca obiectiv promovarea in eșalonul 2, va lupta pentru fiecare punct pus în joc.

Pentru CSM Reșița urmează un nou joc amical, mâine, pe terenul unei alte echipe din liga a doua, Ripensia Timișoara. Despre jocul echipei sale și licența PRO în antrenoratul fotbalistic, prof. Octavian Benga a declarat:

 

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei