Proaspătul ofițer de poliție, Cecilia Dăneț, renunță la funcția de purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin!

CECILIA DANET

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, agent șef adjunct Cecilia Dăneț, a intrat recent  în rândul ofițerilor, iar din această postură va urma o perioadă de tutelă la Inspectoratul Județean de Poliție Arad, acolo unde va avea cu totul alte îndatoriri față de cele de până acum.

Dăneț va fi ofițer încadrat al Direcției Operațiuni Speciale, de unde, după perioada de specializare de un an de zile, comandantul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, comisar-șef Viorel Avram, speră ca purtătoarea de cuvânt să revină acasă în Caraș-Severin.

CECILIA DANET2

Cecilia Dăneț, care a dat dovadă de profesionalism și competență în raport cu presa cărășeană, a declarat că va păstra un loc în inima ei pentru toți colaboratorii din presă, rugându-i pe reprezentanții presei să nu o uite, pentru că la rândul ei, nu îi va putea uita pe ziariștii cu care a lucrat în ultimii ani.

Îi mulțumim Ceciliei Dăneț pentru pragmatismul ei, deschiderea de care a dat dovadă în perioada în care a realizat puntea de legătură între Poliție și Presă dar și înțelegerea fenomenului jurnalistic, apreciind ca justă afirmația comandantului Viorel Avram, care descrie talentul și capacitatea purtătorului de cuvânt ce tocmai și-a încheiat misiunea pentru Caraș-Severin: „La orice oră, dacă Cecilia Dăneț ar decide să renunțe la munca de polițist, ar mânca o pâine bună și albă în branșa jurnaliștilor“.

CECILIA DANET3

Locul de purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin va fi preluat de un alt comunicator cu reacție și detaliu al Poliției Române, comisarul-șef Dinu Nicorici, care a recunoscut că două criterii nu le va putea îndeplini în raport cu Cecilia Dăneț: nu mai poate fi tânăr și frumos.

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei