PROGRES spiritual la Marga! Zeci de tineri s-au retras pentru 5 zile în comuna cărășeană pentru a-l descoperi pe Dumnezeu

modelmic

Departamentul de tineret al Bisericii Poarta Cerului din Timișoara, în parteneriat cu Primăria comunei Marga a organizat în perioada 31 iulie-5 august evenimentul  Tabăra Progres 2017, o tabără care să-i antreneze pe tineri să-l cunoască mai bine pe Dumnezeu.

Într-un cadru frumos, în mijlocul naturii, înconjurati de brazi și râuri de munte, în una dintre cele mai aranjate și liniștite comune din Caraș-Severin, participanții au avut ocazia să petreacă câteva zile de progres spiritual pe care nu le vor uita prea curând.

În cursul celor 6 zile petrecute la Marga, participanții au avut parte de fel de fel de activități interactive. Au fost organizate seminarii, jocuri și activități sportive, sesiuni de închinare autentică, timp devoțional și foc de tabără, dar cel mai important aspect a fost acela că participanții au avut ocazia să socializeze și să deprindă învățături noi.

„A fost o tabără de tineret, majoritatea participanților au fost studenți și trebuie să spun că am fost foarte impresionați de modul în care am fost sprijiniți în organizarea taberei, de proprietarul locației, dl Marius Mihuța și de dl primar din Marga, Nicolae Beg, care ne-a dat o mână de ajutor. Pot să spun că fără sprijinul lui tabăra nu s-ar fi bucurat de succesul pe care l-a avut.

Am ales să ne desfășurăm tabără la Marga în primul rând datorită zonei foarte frumoase, locația unde am stat este înconjurată de pădure, de dealului, este foarte frumos. Au mai fost două considerente foarte importante în alegerea locației: deschiderea pe care ne-a arătat-o proprietarul taberei și am știut că vom avea un suport în el și va ieși o tabără și apoi când am venit să prospectăm locul ne-am întâlnit și cu dl primar, i-am spus ce vrem să facem și și el și-a dat concursul pentru a ne sprijini. Acestea au fost câteva elemente foarte importante pentru mine și pentru noi ca echipă. Noi organizăm de foarte mulți ani tabere și experiența ne spune că dacă avem oameni care să ne ajute, sigur iese ceva fain”, a explicat coordonatorul taberei, Alex Păduraru, prezbiter la Biserica Poarta Cerului din Timișoara.

La tabăra de la Marga au participat peste 200 de tineri din Timiș, Caraș-Severin și Cluj, dar și de peste hotare, din țări cum ar fi Irlanda, Germania, Austria și Italia.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei