Proiectele europene pot fi însuflețite și prin înot! Clubul masters Reșița 07 a făcut încă o dată cinste județului

modelmic+editorial

În acest weekend, clubul de înot masters, purtând numele inspirat chiar din cel al orașului pe care îl reprezintă în întreaga lume, Reșița 07, a participat în Timișoara la concursul internațional de înot masters în bazin scurt (25m).

Evenimentul a reprezentat o nouă întrecere sportivă având ca obiectiv păstrarea titlului de club campion între cluburile de înot masters aparținând regiunii DKMT. Euroregiunea DKMT (română Dunăre-Criș-Mureș-Tisa) reprezintă o regiune europeană de colaborare transfrontalieră, înființată în 1997, între România, Ungaria si Serbia. Din cadrul ei fac parte județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș din România și județele Bács-Kiskun, Bichiș, Ciongrad, Jász-Nagykun-Szolnok din Ungaria;provincia autonomă Voivodina din Serbia.

Dincolo de obișnuitele deja rezultate individuale ale componenților clubului, trebuie remarcată de această dată munca în echipă de care au dat dovadă înotătorii reșițeni.

Dovedind o mobilizare exemplară și participând aproape la toate probele concursului pentru a aduna punctajul maxim, cei 17 inotători ai clubului REȘIȚA 07: Rodica Grangure, Bogdan Traian, Gianina Cumpănas, Flavius Giarmati, Cristina și Oana Madau, Dorina Iana, Teodor Nuteanu, Iudith Pau, Yvonne Demenyi, Roxana Laszlo, Mihai Mariana, Preda Gheorghe Dorin, Andrei Colța, Carmen și Ilie Vegheriuc, Alexandru Tobă, au reușit să învingă împreună puternicele și motivatele cluburi de înot masters sârbești, ungurești sau românești,  în numar de 13, totalizând peste 100 de concurenți, și să aducă Cupa DKMT la Reșita.

„Inedit și exceptional este faptul că Gianina a concurat fiind însărcinată. Viitorul înotător al echipei reșițene sperăm că va fi sănătos, poate și pentru că mama lui știe că sportul aduce cu el și sănătatea atât de căutată de noi toți”, explică reprezentanții clubului de înot masters Reșița 07.

 

Alexandra JURCA

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei