Proiectil exploziv găsit de lucrătorii din centrul civic al Reșiței

modelmic

Încă un proiectil exploziv îngropat în zona centrală a Reșiței a fost adus la lumină în urma lucrările de modernizare din centrul civic. Alarma a fost data astăzi, în jurul orei 12:00, când pompierii au fost chemați de urgență în centru pentru asanarea muniției neexplodate.

Pompierii pirotehniști au ridicat și transportat în condiții de maximă siguranță, un proiectil exploziv calibru 57 mm, găsit îngropat în pământ în urma lucrărilor care se efectuează în zonă. Acesta a fost transportat, în vederea distrugerii ulterioare, la SC Arsenal Reșița SA. Nu au fost înregistrate evenimente nedorite, luându-se toate măsurile de asigurare a zonei”, precizează Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

kfdjhk

În luna februarie, în zona Sălii Polivalente din Reșița, a fost găsită o altă bombă rămasă neexplodată din perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei