Promisiuni rupte de realitate, marca PSD

modelmic

Ca urmare a articolului publicat de Reper 24 în contextul informațiilor primite despre modernizarea stadionului și crearea unui complex sportiv la Bocșa, grație Companiei Naționale de Investiții, din inițiativa consilierilor locali social democrați, dar și a președintelui filialei PSD locale, Mirel Pascu, primarul Eugen Cismăneanțu vine cu un drept la replică.

Referitor la informaţiile care circulă şi conform cărora în Bocşa va fi reabilitat stadionul din zona Izvor, ţin să fac câteva precizări. Până astăzi, 09.11.2019, Primăria oraşului Bocşa NU a primit nici o informare oficială privind finanţarea sau introducerea pe lista sinteză a Companiei Naţionale de Investiţii a proiectului privind reabilitarea bazei sportive şi crearea unui complex sportiv în zona Izvor.

Precizez că şi această ieşire publică a celor de la PSD este o minciună grosolană care nu are nici un fundament în realitate şi pe care s-au gândit domniile lor să o arunce în spaţial public, în speranţa unei reabilitări a imaginii dezastruoase a partidului. Pentru o mai bună informare a cetăţenilor, aduc la cunoştinţa publică detalii privind solicitarea de finanţarea a acestui obiectiv. În data de 21.09.2019, doamna Prim-ministru la acea vreme, Viorica Dăncilă a vizitat judeţul Caraş-Severin. Cu această ocazie am discutat cu domnul viceprimar PSD, să solicite finanţare pentru acest obiectiv, iar domnia sa a întocmit o cerere privind acest obiectiv, în valoare de aproximativ 90.000 mii euro, pe care o pot pune la dispoziţia celor interesaţi, pentru consultare.

Conform articolului apărut pe această temă, finanţarea ar trebui să acopere reabilitarea totală a stadionului, reabilitarea tribunelor şi a vestiarelor şi, mai mult decât atât, crearea unui complex sportiv cu terenuri de tenis, etc.. Unde vă credeţi, domnilor? Faceţi administraţie publică de atâţia ani şi sunteţi total rupţi de realitate când vine vorba de costuri. M-aş bucura să se reuşească toate acestea cu aproximativ 90.000 de euro, dar mă îndoiesc, iar faptul că cineva este suficient de credul să creadă acest lucru, îmi lasă un gust amar şi mă face să realizez de ce lucrurile s-au facut de mântuială, în trecut, în Bocşa”, a declarat primarul din Bocșa, Eugen Cismăneanțu.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Banateanul

    Hale bafltalo Prala, nu il ascultati pe fostul edil nu intelege Romaneste , el Rom este dar nu recunoaste doar ce vrea el recunoaste nici ca face naveta zilnic nu recunoaste . Mai lasane ca ai furat destul prala

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei