Proprietarii de chioșcuri din Reșița, dezamăgiți de primarul Popa! Au ieșit în stradă nemulțumiți de dublarea chiriilor

modelmic+editorial

Proprietarii de chioșcuri din Reșița au declanșat în această dimineață un protest spontan pașnic în fața Primăriei. Motivul, spun aceștia, este dublarea taxelor pe suprafețele pe care își desfășoară activitatea.

În cazul celor mai mulți dintre proprietarii de astfel de chioșcuri, această majorare a chiriei va duce inevitabil la încetarea activității.

Oamenii adunați în Centrul Civic au menționat că sunt dezamăgiți de modul în care primarul Ioan Popa gestionează această situație, în condițiile în care edilul însuși provine din mediul privat și ar fi trebuit să fie mai empatic cu afaceriștii locali.

Până vor ajunge să discute direct cu primarul Popa, care îi așteaptă în audiență în cursul zilei de luni, 29 ianuarie, protestatarii adunați astăzi în fața Primăriei au avut o întâlnire cu viceprimarul Gabriel Duruț.

Acesta a declarat că mărirea chiriilor a fost votată pentru a aduce Reșița în rând cu restul orașelor din țară. Edilul a menționat totuși că există posibilitatea ca aceste sume să fie reduse în viitorul apropiat.

Reamintim că autoritățile locale reșițene au votat în luna decembrie a anului trecut  o hotărâre de consiliu local prin care chiria pentru folosirea locurilor din domeniul public și privat se dubla.

27330344_1845066725534651_514157322_o

27335559_1845066655534658_358310689_o

Diana RADU

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Andrei

  Pentru a aduce Resita in rand cu restul oraselor din tara?! Pai li se pare cumva autoritatilor locale ca salariile din Resita sunt in rand cu salariile din celelalte orase?

  Raspunde
 2. NASOLU

  Sa traiasca supermarketurile care au inchis aproape tot in oras !
  Bravo primaria… actuala si fostele care au contribuit si contribuie la dezastru !
  Urmeaza statul la colt la schimbat valuta!
  De acolo au plecat unii…de jos !

  Raspunde
 3. zero

  “Oamenii adunați în Centrul Civic au menționat că sunt dezamăgiți de […] primarul Ioan Popa…”
  Dacă nu i-au dat direct tăiţeii care i se cuvin (şpagă) şi-i ia singur şi îi distribuie spre ai lui prin bugetul public. Cu “acoperire” prin “hotarâri de consiliu”.
  Nu îl interesează Reşiţa şi în nici un caz reşiţenii. Este doar o propagandă de abureală. Şi marionete.
  Chelul strică tot, işi face “plinul” (cu tăiţei) şi… pleacă de unde a venit.
  Tipic.

  Raspunde
 4. Cristina

  Bravo primarului ca demoleaza chioscurile ptr a face parcari ptr Dunca de la Tm ca noi daca plateam la primarie pentru parcari nu era bine …asa platim ptr timisoreni…iar pentru chiriile de teren tot o invarteala de lui impreuna cu Costel Ciobanu …bine ca acesta are terenurile concesionate si plateste o suma de mizerie…BRAVO DOMNULE PRIMAR RESITEAN CARE TE-AM ALES

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei