Protest spontan la Casa Județeană de Pensii Caraș-Severin! Activitatea instituției, oprită timp de două ore!

 modelmic

Angajații Casei Județene de Pensii din Caraș-Severin și-au sistat în această dimineața activitatea, timp de două ore. Aceștia au declanșat un protest spontan, nemulțumiți de faptul că salariile instituției nu au fost majorate în ultima perioadă, fiind mult mai mici față de remunerațiile acordate în cadrul unor instituții similare, în timp ce volumul de muncă este în continuă creștere.

În cursul zilei de astăzi, angajații Casei Județene de Pensii Caraș-Severin au declanșat un protest spontan, de la ora 08:00 până la ora 10:00, datorită faptului că salariile acestei instituții, cât și la nivel de țară, nu au crescut de un an de zile. Raportat la salariile celorlalte instituții publice, cele din cadrul CJP Caraș-Severin sunt foarte mici. În urmă cu două săptămâni, angajații acestei instituții s-au adresat Ministerului Muncii cu privire la începerea unor discuții despre salarii și având în vedere că nu s-a dat nici un răspuns și totodată volumul de muncă crește odată cu multele modificări care au loc în fiecare an la legea pensiilor, în special pentru recalcularea acestora, salariații au declanșat un protest spontan”, a precizat pentru Reper 24, directorul instituției, Dorin Brăilă.

În cele două ore cât a durat protestul spontan, nu s-a lucrat cu publicul, a mai precizat Dorin Brăilă.

20171211_101643

Proteste similare au avut loc la mai multe Case de Pensii din țară, urmând că, în funcție de răspunsul Ministerului Muncii, să se decidă ce se va face în continuare.

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. serbanescu

    La felul cum tratati cetatenii, nici nu meritati!Braila, i-a spune de cate ori ai primit la discutii(nu in audienta) , vreun pensionar, venit de la mama dracului din judet si care nu a fost lamurit de paznicii tai?Si cel mai bun exemplu, verificabil de oricine si oricand, este faptul ca telefonic, NU se poate lua legatura cu aceasta institutie!Aaa, da raspunde ..robotul si noi punem botul!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei