PSD Caraș-Severin, alături de premierul Dăncilă! Mocioalcă a semnat rezoluția de susținere, alături de Dobra și Fifor!

modelmic

O rezoluţie de susţinere a Vioricăi Dăncilă a fost aprobată, sâmbătă, la Timişoara, de către reprezentanţii organizaţiilor judeţene PSD din vestul țării, în urma plângerii penale făcute de Ludovic Orban împotriva premierului. La întâlnire au participat, alături de reprezentanţii organizaţiilor judeţene din Timiș, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara, şi vicepreşedinţii regionali PSD Mihai Fifor şi Natalia Intotero. Din partea PSD Caraș-Severin, rezoluția a fost semnată de președintele filialei, deputatul Ion Mocioalcă.

Social democrații sematari ai rezoluției susțin că se încearcă denaturarea adevărului, dar și că nu este cazul să fie desemnat un alt premier, pentru că e nevoie de stabilitate în România.

În cadrul comitetului executiv PSD Timiş am avut o întâlnire lărgită, regională. S-a aprobat, prin vot, o rezoluţie de susţinere a doamnei premier Viorica Dăncilă şi a conducerii PSD de la nivel naţional, pentru că s-a transmis un mesaj foarte clar şi din partea membrilor PSD Timiş şi din partea reprezentanţilor din regiune. Acel mesaj este că avem nevoie de stabilitate, că România nu-şi mai permite schimbarea primului ministrului şi a echipei guvernamentale.

PSD, la nivel naţional, prin măsurile şi prin programul pe guvernare pentru care a fost votat de către oameni, este pe drumul cel bun, chiar dacă se încearcă prin toate mijloacele să se denatureze acest adevăr. Am transmis un mesaj foarte clar celor doi vicepreşedinţi regionali de a comunica conducerii naţionale că suntem pregătiţi inclusiv de a ieşi în stradă dacă va trebui să susţinem, pentru că nu cred că este normal şi corect ca PSD să piardă guvernarea atât timp că a fost ales în 2016 de oameni”, a declarat Călin Dobra.

De asemenea, Mihai Fifor, ministrul Apărării Naţionale, a afirmat că rezoluţia a fost aprobată pentru a transmite mesajul că nu se poate asista fără nicio reacție la modul în care se încearcă discreditarea Vioricăi Dăncilă.

Cred că unanimitatea cu care a fost votată rezoluţia de susţinere spune totul despre faptul că şi organizaţiile PSD din regiunea vest nu pot da decât un singur mesaj, anume acela că nu putem asista pasivi la modul în care se încearcă discreditarea premierului României într-un moment ca acesta, iar PSD trebuie să dovedească solidaritate şi unitate şi să ofere o replică riguroasă şi susţinută la această tentativă de a destabiliza din nou guvernarea României şi de a destabiliza pe această cale, ţara”, a afirmat Fifor.

Ședința Comitetului Executiv PSD Timiș a avut loc sâmbătă, la sediul PSD Timiș din Timișoara. La întâlnire au participat președinții organizațiilor județene din Caraș-Severin – Ion Mocioalcă, din Arad – Dorel Căprar, din Hunedoara – Laurențiu Nistor, precum și vicepreședinții regionali PSD, Natalia Intotero și Mihai Fifor, dar și toți parlamentarii din regiune.

33038889_1815637415170459_1055068100765941760_n

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

7 Comentarii

 1. pasha man

  bai jegosilor, cat tupeu aveti mai mainutoilor, cum draq sa o sustii pe tutza ? cat de lipsit de bun simt sa fii, cat r–at sa inghiti ca sa poti semna si o rezolutie “de sustinere”
  bai baieti, cand o sa vina popurul peste voi o sa ingititi si rahatul de pe voi si rezolutia si se pare ca repede !

  Raspunde
 2. Doru Bratu

  La cum arată situația economică și la cum va arăta peste un an, inflație de două cifre, ROBOR la cer, cursul de schimb de vreo 6 lei la un euro, datorii și supraindatorare, pensii private lipsă, cred că chiar onor PSD va dori să se lepede de guvernare. Să vină alții, ei au noi și noi succese in programul de guvernare!!!

  Raspunde
 3. George

  J*****e PSDiste din imagine,au pus jud Caraș Severin (toată țara)la sapă de lemn!!! mai au curajul să deschidă ciocul, toți acești hoți ar trebui puși la zid, și executați,!!!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei