PSD minte România, susține senatorul Marcel Vela! „Au păcălit pensionarii în cel mai cinic mod posibil”

modelmic+editorial

 

Senatorul liberal Marcel Vela este de-a dreptul scandalizat de faptul că Partidul Social Democrat a amânat pe anul viitor Legea Pensiilor, lege ce ar fi trebuit adoptată în această lună.

 

Oficialul cărășean care reprezintă județul în Parlament, a convocat chiar o conferință de presă pe această temă la care au mai participat și liderii PNL Jaro Marșalic și Ioan Cojocaru. Potrivit lui Marcel Vela, PSD nu se dezice niciodată de la a-și sfida și minți electoratul, lucru care s-a întâmplat și acum când s-a promis mărirea pensiilor, dar legea în acest sens a fost amânată.

 „PSD sfidează pensionarii în cel mai cinic mod posibil! Au fost păcăliți cinci milioane de pensionari, iar legea nu se va aplica în 2018 ci, eventual, în 2019. PSD cunoștea foarte bine situația actuală a sistemului public de pensii, însă pentru a câștiga alegerile a continuat să-și mintă electoratul.

Au trâmbițat peste tot că Legea Pensiilor va fi gata în 2017, iar faptul că acest lucru nu se va întâmpla este un eșec, pe care ar trebui să-l recunoască. Nu i-a obligat nimeni să vină  acum un an cu asemenea anunțuri, însă au făcut-o din dorința populistă de a acoperi realitatea creșterii prețurilor, a inflației, scăderile veniturilor și degradarea nivelului de trai. Argumentul dat de PSD că nu cunoștea dimensiunea grozăviei din interiorul sistemului de pensii nu are fundament, căci din 2013 până în 2015 Ministerul Muncii a fost condus de Rovana Plumb, iar din 2016 până în prezent de Olguța Vasilescu“, a explicat senatorul Marcel Vela.

 

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei