(E) PSD-ul, dătător de speranță pentru cetățenii din satele cărășene!

PSD cu Mocio si Ponta

După marea întâlnire de la Reșița a PSD-ului din Caraș-Severin cu Victor Ponta, primul ministru al României din perioada 2012 – 2015 (foto) care a trezit un puternic sentiment de simpatie în rândul celor veniți din toate satele, comunele și orașele județului, campania electorală s-a reîntors la ritmul ei firesc pentru filiala cărășenilor social democrați și candidații acesteia, angrenați în lupta pentru câștigarea voturilor la alegerile locale din 5 iunie.

Conducerea Filialei PSD Caraș-Severin în frunte cu liderul său, deputatul Ion Mocioalcă, a fost primită azi cu căldură în comuna cărășeană Constantin Daicoviciu de către candidatul PSD și actualul primar Daniel Boambeș, de viceprimarul Cristian Răduț și toți susținătorii social-democrați din localitate. Evenimentul s-a desfășurat în căminul cultural din satul aparținător Căvăran, în strânsă legătură cu momentul de sărbătoare al denumirii localității, Constantin Daicoviciu fiind un erudit profesor, istoric, arheolog și  rector al Universității Babeș Bolyay din Cluj Napoca.

La acțiunea electorală, principalul discurs centrat pe politica responsabilă pe care a îmbrățișat-o guvernul condus de Victor Ponta și corecțiile necesare făcute de acesta pentru pensionari, medici și profesori, i-a aparținut președintelui PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, acesta fiind completat prin abordări care au făcut trimiteri la platforma social-democrată de către vicepreședinții prof. Ioan Benga, deputat de Reșița, senatorul Aurel Duruț sau prefectul Silviu Hurduzeu, cel care a gestionat Instituția Prefectului în Caraș-Severin în perioada 2012 – 2015. La manifestarea electorală au mai luat parte vicepreședinții Nicolae Dan Grindeanu, Ion Spânu, Lenuța Ciurel și președintele TSD Caraș-Severin – Mihaela Popovici. Cetățenii veniți în număr mare la eveniment s-au arătat încrezători în programul electoral lansat de candidații PSD.

Periplul electoral social democrat a continuat la Ilova, în satul aparținător comunei Slatina Timiș, acolo unde Mocioalcă a declarat că din postura de candidat PSD, Mihai Moatăr, are toate datele pentru a fi cel mai potrivit primar care poate schimba destinul comunei de pe Timiș.  Moatăr este comisar-șef de poliție și a fost până la momentul depunerii candidaturii adjunctul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. Cu alte cuvinte, Moatăr vine la primăria Slatina Timiș să facă lege și ordine!

PSD la Ilova

Conducerea PSD Caraș-Severin s-a mai aflat astăzi în mijlocul cetățenilor din comunele Păltiniș și Copăcele, dar și în orașele Oțelu Roșu și Anina.

Duminică, 22 mai, președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, însoțit de staff-ul său de campanie se va deplasa în localitățile cărășene Sacu, Lăpușnicu Mare, Dalboșeț, Șopotu Nou și la Bozovici, acolo unde vor fi primiți cu căldură de primarul capitalei Văii Almăjului, Adrian Sergiu Stoicu.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei