PSD, în vizită fulger la BEJ! Mocioalcă îşi propune imposibilul la alegerile din decembrie!

modelmic

Reprezentanții Partidului Social Democrat, filiala Caraş-Severin, şi-au depus astăzi listele pentru alegerile parlamentare din decembrie. Vizita celor de la PSD la Biroul Electoral Județean a fost una scurtă, după ce ieri social-democraţii nu au reuşit să îşi depună listele, neavând reprezentativitate feminină pe lista de Senat. 

Să nu credeţi cą ne-am îndrăgostit de BEJ. Vreau să vă spun că misoginismul din noi a făcut ca în locul dnei Lussy Stoicu să îl trecem pe soțul ei ieri pe listă, aşa că am făcut rectificările de rigoare şi astăzi am venit cu Lussy pe locul trei la Senat şi într-o vizită scurtă, chiar bliț, la birou ne-am rezolvat inadvertențele de ieri”, a precizat președintele organizației judeţene, Ion Mocioalcă.

Mocioalcă a venit la BEJ însoţit de o echipă numeroasă din care nu au lipsit actualii parlamentari Ioan Benga și Aurel Duruț, președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, consilierul local Ionuț Chisăliță (care deschide lista PSD pentru Senat), primarii comunelor Fârliug și Bozovici, Ioan Borduz respectiv Adrian Stoicu, consilierii județeni Ion Spânu (care ocupă poziția a doua pe lista pentru Camera Deputaților) și Lenuța Ciurel sau Luminița Jivan, ocupanta locului trei pe lista pentru Camera Deputaților.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157672180076604″]

Conform declarațiilor lui Mocioalcă, obiectivul PSD-ului la alegerile din decembrie este unul îndrăzneț, considerat de unii chiar imposibil, câștigarea a trei mandate de deputați și a unui mandat de senator.

Sunt foarte bucuros de consistența listelor pe care le-am depus. Sunt foarte bucuros că pe aceste liste se regăsesc în egală măsură, ca și mine, colegii mei Vali Blănariu, Aurel Duruț și Ioan Benga, niște colegi admirabili și datorită consistenței acestor liste este pentru prima dată când ne propunem imposibilul în Caraș-Severin. Vrem să scoatem trei deputați și un senator. Mai mult nu se poate. Pentru că 100% nu mai există în politică încă dinainte de 90, așa că nu ne propunem alt obiectiv decât câștigarea alegerilor parlamentare la un scor care nu l-a mai făcut PSD-ul niciodată”, a afirmat Ion Mocioalcă.

Listele complete depuse de PSD pentru alegerile din decembrie sunt următoarele: pentru Senat – Ionuț Chisăliță, Ioan Benga, Luisiana Stoicu și Aurel Duruț, iar pentru Camera Deputaților: Ion Mocioalcă, Ion Spânu, Luminița Jivan, Valentin Boșneag, Vali Blănariu, Dumitru Ursu și Silviu Hurduzeu.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei