„Puterea de a fi buni stă în noi“! – Adrian Torma, Moldova Nouă

1

Sfârșitul de săptămână a fost unul plin pentru administrația locală din Moldova Nouă și în special pentru edilul orașului, Adrian Torma. Sâmbătă a fost inaugurată, oficial, stația de epurare a apelor uzate de pe raza orașului Moldova Noua, alături de reprezentantul Ministerului Fondurilor Europene, Bogdan Chițescu, directorul Aquacaras, Filipescu Aurel și președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

2

Duminică s-a derulat o altă acțiune de suflet, menită să aducă un plus de încredere, speranță și siguranță locuitorilor Clisurii Dunării. Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, primarul Torma declară:

3

„Finalul de săptămână m-a adus, din nou, în fericita situație de a mulțumi oamenilor de bine de la Crucea Roșie care ajută comunitatea noastră. Crucea Roșie, în urma parteneriatului nostru semnat anul acesta, a donat Spitalului Orășenesc Moldova Nouă materiale igienico-sanitare și Primăriei Moldova Nouă un tir cu 28 de paleți de lapte pe care îl vom distribui săptămâna viitoare cu ajutorul bisericilor de pe raza orașului, asociațiilor de pensionari și Serviciului de Asistență Socială către persoanele vulnerabile, copiilor din familii defavorizate și vârstnicilor cu posibilități financiare reduse.

4

În numele comunității mulțumesc echipei Crucea Roșie Caras-Severin pentru atenția acordată orașului nostru.

Mulțumesc firmei Auto Alex pentru că a sponsorizat transportul și e alături de mine întotdeauna, mai ales că suportă cu demnitate jignirile și invectivele “haterilor” de serviciu din orașul nostru.

Puterea de a fi buni stă în noi“! – a mai precizat primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma.

 

Dan AGACHE

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei