Puterea exemplului! Popa a ieșit la antrenamente cu polițiștii locali! „Acum s-a înțeles că nu este o glumă”!

modelmic

Primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, a decis să amâne cu o lună de zile testările fizice prin care vor fi nevoiți să treacă polițiștii locali, pentru a le oferi acestora suficient timp pentru a se pregăti de „examen” și a-l trece cu succes. Mai mult decât, edilul pare hotărât să le demonstreze că nu le cere nimic de pe altă lume și a început să facă antrenamentele împreună cu ei.

Pregătirile fizice au loc de trei ori pe săptămână, a explicat Popa în cadrul unei emisiuni live la Reper 24, iar testarea va avea loc în luna iunie, nu ]n mai așa cum se stabilise inițial.

Poliția locală a început antrenamentele fizice, am fost la primul antrenament cu ei. Luni, miercuri și vineri eu fac antrenamente împreună cu colegii mei de la Poliția Locală. Ne pregătim pentru testele fizice, care vor avea loc în luna iunie. Le-am decalat din mai în iunie ca să putem să ne antrenăm. Vom avea teste de 1.000 de metri alergare, 50 de metri sprint, abdomene și așa mai departe, bianuale, în primăvară și în toamnă. Și încurajez colegii mei să tragă tare împreună cu mine și vom merge să facem testările împreună”, a explicat Popa.

Edilul a adăugat că cine nu va reuși să treacă aceste teste va merge acasă, dar s-a arătat convins că majoritatea polițiștilor locali reșițeni vor reuși să facă față cu brio probelor.

Am avut câteva discuții, trebuie să o recunosc cu sinceritate, în toamna anului trecut. Când am făcut propunerile cu aceste antrenamente, să intrăm un pic în formă. Nu toți m-au tratat cu seriozitate și au zis că poate este o glumă. Acum s-a înțeles că nu este o glumă. Dar eu sunt foarte bucuros de cum evoluează și de cum se antrenează, și sunt convins că majoritatea vor trece testele”, a mai declarat Popa.

Puteți urmări aici întreaga emisiune cu primarul Ioan Popa:

Citește și Popa a decis: în mai au loc testările fizice pentru Poliția Locală! „Cei care rămân vreau să fie polițiști adevărați”!

Karina TINCUL

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  “Le-am decalat din mai în iunie ca să putem să ne antrenăm.” a explicat Popa.
  Vai, câtă echitaţie oferită publicului sub iluzia de echitate (colegii mei).
  “Edilul a adăugat că cine nu va reuși să treacă aceste teste va merge acasă…”
  Ha, ha, ha! Cică edilul va merge (colegial) acasă dacă nu va reuşi să treacă aceste teste fizice. Că doar de asta se antrenează la 1000 de metri alergare (după tăiţei).
  Despre testări psihice încă nu vorbeşte. Doar despre… sinceritate: “trebuie…o recunosc cu sinceritate”.
  De obicei recunoaşte… fără sinceritate.
  Q.E.D.

  Raspunde
 2. Leli

  Cum le combina dom primar.:una calda si una rece.Una e sa apari la antrenament dupa o zi de relaxare si voie buna si alta e sa te prezinti dupa un schimb de noapte sau dupa o zi de patrulare. Una e sa fii sef si sa faci ce vrei tu si alta e sa fii subordonat si sa asculti de ce-ti spun altii.Sa faca domnul primar si cateva misiuni impreuna cu politistii locali ca sa vada exact cu ce se confrunta acesti oameni.Nu toate misiunile decurg ca in filmele americane ,dar consumul psihic e enorm.Sa vedem cat tin antrenamentele comune si mai ales sa vedem ce bareme vor avea la acele probe.Sper ca d-nul primar stie ca baremele sunt in functie de varsta fiecaruia,de conditia medicala etc.Si eu am incredere deplina in colegii de la politia locala si le urez succes in indeplinirea acestor noi incercari.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei