Răchia de Banat și bucatele tradiționale vor fi din nou vedetele stațiunii Băile Herculane!

modelmic

Răchia de Banat va fi din nou în prim plan în stațiunea Băile Herculane, care va găzdui la finalul săptămânii viitoare o nouă ediție a Festivalului Răchiei și al Bucatelor Tradiționale din Banatul de Munte. Ca de obicei, zeci de participanți din diferite zone ale județului Caraș-Severin își vor expune spre degustare și vânzare cele mai bune și gustoase produse, de la răchie, la mălai, brânză, pâine de casa, dulciuri sau murături. Totul pe ritmuri de muzică populară.

Tradiționalul festival, ajuns anul acesta la cea dea XVIII-a ediție, va avea loc vineri, 5 octombrie, în Parcul Central din Băile Herculane, începând cu ora 09:30. Alocuțiunile de început ale organizatorilor vor fi urmate, de la ora 10:30 de un spectacol susținut de Ansamblul  Folcloric „SEMENICUL” și de soliștii Denisa Țanigoi, Lorena Nica, Antonia Franț, Georgian Prundeanu.

Decernarea premiilor pentru producătorii participanți este programată pentru ora 12:30 și va fi urmată, de la ora 13:00 de încă un spectacol susținut de ansamblul folcloric „SEMENICUL”, alături de solista Ramona Vița.

Organizatorii Festivalului Răchiei și al Bucatelor Tradiționale din Banatul de Munte sunt Consiliul Județean Caraș-Severin, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, Primăria și Consiliul Local Băile Herculane.

afis FEST. RACHIEI

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei