A rămas fără Audi! Mașina a fost confiscată de polițiștii de frontieră din Caraș-Severin

modelmic

Un bărbat de 33 de ani a rămas fără autoturismul marca Audi, acesta fiind indisponibilizat de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Naidaș, județul Caraș-Severin. Polițiștii au constatat la controlul de frontieră că autoturismul era căutat de autorităţile din Italia.

În data de  19.02.2019, ora 10:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Naidaș, judeţul Caraș-Severin, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, cetăţeanul român, H.C., în vârstă de 33 de ani, ca pasager într-un autoturism marca Audi.

În urma verificărilor specifice poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de Italia la data de 08.02.2019.

Tânărul a declarat că a achiziționat autoturismul anul trecut, de la o persoană necunoscută și că nu avea cunoștință că acesta ar fi căutat de autorități”, explică inspectorul principal de poliție Petre-Ionuț Nicola, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 4.500 euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidaș. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei