Ramona și Petrică Vița aduc mâine spiritul de sărbătoare la Măureni într-un festival inedit de colinde!

maureni sambata

Primarul Brian Filimon a decis ca anul acesta să aducă mai repede magia Crăciunului în comuna pe care o conduce. Cum iarna s-a instalat deja, iar sărbătorile bat la ușă, autoritățile locale din Măureni au organizat un Festival de colinde care să aducă de pe acum lumină și căldură în sufletele localnicilor.

Festivalul va avea loc mâine, atunci când Ramona și Petrică Vița, alături de Ramona Faur și Cosmin Popa vor aduce colindul sfânt atât la Măureni, cât și la Șoșdea.

Concertul va începe la ora 15:30 la Căminul Cultural din Măureni, iar la ora 17 colindătorii se vor muta la Biserica Ortodoxă din Șoșdea.

Alături de marii interpreți de muzică populară, pe cele două scene vor urca și Grupul coral al Parohiei Șoșdea, corul Armonia al Parohiei Bocșa Română și corul Parohiei din Gătaia, împreună cu grupul de copii al Școlii Gimnaziale Măureni-Șoșdea.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei