Ramona Vița, Doriana Talpeș, Dana Gruescu, Ghiță Călțun Brancu aduc Sărbătoarea Crăciunului în Casa Ta!

modelmic

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin este onorat să invite publicul reşiţean la spectacolul „SĂRBĂTOARE ÎN CASA TA“, organizat sub egida Consiliului Judeţean Caraş-Severin în colaborare cu Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ion Românu“ Reşiţa și Teatrul de Vest Reşiţa, după cum ne-a transmis Titian Puichiță, proaspătul manager interimar al instituției de cultură cărășene.

Spectacolul dedicat sărbătorilor de iarnă, în săptămâna în care celebrăm Nașterea Domnului Isus Hristos, va avea loc joi 21 decembrie 2017, de la ora 18.00, în sala Teatrului de Vest Reşiţa cu participarea Ansamblurilor de cântece şi dansuri „Semenicul“ şi „Reşiţeana“.

Pe scena Teatrului de Vest din Reșița vor încălzi sufletele celor prezenți, artiștii Ramona Viţa, Doriana Talpeş, Ghiţă Călţun Brancu, Dana Gruescu, Andreea Chisăliță și Adriana Botoș. Un moment surpriză este pregătit

Intrarea se face pe bază de invitaţii care se pot ridica de la sediul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin începând cu data de 18 decembrie 2017 până în data de 21 decembrie 2017, între orele 8:00-16:00 – Aleea Buziaş, nr. 6 B, tel. 0255/226698.

„Tuturor colaboratorilor şi iubitorilor de folclor, instituţia noastră le urează, de pe acum, Crăciun Fericit şi un An Nou plin de bucurii!“, a ținut să transmită tuturor iubitorilor de artă populară, directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin, Titian Puichiță.

Sergiu TABAN

sarbatoare-in-casa-ta

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei