Rapid oprit la Reşiţa. Rossonerii circulă cu Intercity

modelmic3

Începutul lunii septembrie vine cu o nouă partidă de foc pentru echipa reşiţeană. Etapa cu nr. 5 a Ligii a II-a programează de la ora 13,30, pe stadionul „Mircea Chivu”,partida cu Rapid Bucureşti, echipă care, din declaraţiile antrenorului Daniel Pancu, are ca obiectiv promovarea în Liga 1.

bilet

Atât echipa noastră, cât şi echipa bucureşteană abordează acest meci cu acelaşi număr de puncte (7), dar de pe locuri diferite: Reşiţa de pe locul 5, iar Rapid de pe locul 6, fiind departajate prin golaveraj, reşiţenii având un +3 (6 goluri marcate şi 3 primite), faţă de +1 al rapidiştilor (doar 5 goluri marcate şi 4 primite).

În primele patru etape, echipa noastră a reuşit două victorii pe terenul propriu (2-0 cu Universitatea Cluj şi 3-1 cu Pandurii Lignitul Tg.Jiu), un egal, 1-1, pe terenul celor de la Mioveni, dar şi o înfrângere la limită (0-1) cu Daco-Getica, la Bucureşti.

Rapidul a disputat trei partide pe terenul propriu, înregistrând un egal (0-0) cu Farul Constanţa şi două victorii, 3-1 cu Concordia Chiajna şi 1-0 cu ASU Politehnica Timişoara. În meciul disputat în deplasare a înregistrat un eşec (1-3) cu Turris-Oltul Turnu Măgurele.

Ambele echipe sunt implicate şi în meciurile fazei a III-a din Cupa României, programate miercuri, 28 august, cu deosebirea că, dacă echipa noastră va disputa meciul cu Inter Petrila în deplasare, pe stadionul din Lonea, ceea ce înseamnă încă o deplasare de peste 300 km (după deplasarea de la Bucureşti), echipa bucureşteană va disputa meciul acasă cu echipa Daco-Getica Bucureşti, după meciul din etapa a III-a programat tot pe terenul propriu.

Astfel, băieţii noştri trebuie să reuşească accederea în faza a IV-a a Cupei României şi să se refacă rapid pentru Rapid. Antrenorul Leo Doană va găsi şi la aceste meciuri formulele de joc pentru a aduce rezultatele aşteptate de fanii echipei. Noi, microbiştii din Banatul de Munte, trebuie să fim prezenţi în tribunele stadionului „Mircea Chivu” pentru a fi cel de-al doisprezece-lea jucător. Hai CSM!

 

Miruna MIHANCEA

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei