RAR va avea program cu publicul în fiecare sâmbătă, până la sfârșitul anului!

 modelmic

Registrul Auto Român va avea program cu publicul în toate zilele de sâmbătă, până la sfârșitul anului 2017. Decizia a fost luată de directorul General al RAR, George-Adrian Dincă, din dorința a scurta timpul de așteptare la activitățile Registrului Auto Român. 

Astfel, în toate reprezentanțele RAR se va lucra în fiecare zi de sâmbătă de la ora 08:00 la ora 14.00, cu excepţia zilelor de 2, 23 si 30 decembrie 2017.

Măsura a fost luată de conducerea RAR ca urmare a gradului ridicat de solicitări primite din partea clienților, care se programează să obțină actele necesare în vederea primei înmatriculări în România a vehiculelor second-hand.

Sistemul call center național le permite posesorilor de autovehicule să obțină programare în oricare dintre reprezentanțele RAR. Numărul unic 021/ 9672 le stă la dispoziție în acest sens. Există, de asemenea, opțiunea programării online pe site-ul nostru www.rarom.ro”, se arată în comunicatul de presă transmis de RAR Caraș-Severin.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei