Răzvan Simulescu, despre Hurduzeu, omul propulsat de Mocioalcă: „Dacă îl votați, condamnați județul la încă 4 ani de subdezvoltare!”

simulescu

Pentru ce mă lupt și pentru ce îmi pun pe toată lumea în cap când puteam să-mi văd de treabă ca medic și ca cetățean al Carașului?”, întreabă retoric Răzvan Simulescu, candidatul propus de PPU-sl pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin.

Răspunsul vine tot de la candidatul Puterii Umaniste,

„Astãzi toată lumea de bun simț vede cu ochiul liber cum PSD Caraș Severin este controlat de Ion Mocioalca și de oamenii din PRO Romania.

Sună dur ce spun, dar trebuie spus. PSD Caraș Severin a fost vândut iar la ora actuală este o anexă a unui partid care la nivel național are în jur de 5% – PRO România.

Se pare că Ion Mocioalcă, cu oamenii lui, au pus din nou mâna pe PSD Caraș, dar dintr-o altă ipostază, sub o altă formă!

Acest om, pentru că tot îl amintesc, este exponentul unei clase de politicieni ce ar fi trebuit să facă pași în spate (mulți). În cele 4 mandate de parlamentar nu s-a remarcat prin absolut nimic notabil. Uitați-vă cum arată județul nostru? Ce a făcut pentru județ în toți acești ani? Cât de mult mai puteți să vă amăgiți?

Eu am fost membru în partidul social democrat, am întâlnit acolo și oameni serioși, deosebiți, profesioniști și nu înțeleg cum ei, în acest moment sunt de acord cu o astfel de situație?

Silviu Hurduzeu, președintele interimar al PSD Caraș și al CJ, candidat la funcția de președinte CJ, este omul propulsat de Ion Mocioalcă. Dacă unii social democrați de bună credință, vedeți un viitor cu Silviu Hurduzeu, ca om al lui Ion Mocioalcă, atunci să îl votați.

Dar nu faceți altceva decât să condamnați județul la încă 4 ani de subdezvoltare.

Știu că mulți social democrați sunteți nemulțumiți de acestă situație, știu că mulți vă doriți un consiliu județean competent și aplecat spre nevoile voastre. Pe toți vă invit să mă votați, să îmi votați lista de CJ. Eu reprezint pentru voi varianta ce trebuia să o aveți în propriul partid. Dar nu o aveți.

Și nu mă gândesc doar la psd-iștii nemulțumiți de noul descalecat a lui Ion Mocioalcă, mă gândesc la voi toți cei cărora vă pasă de acest județ.

Vi se pare normal că un antreprenor cu domiciliul în Timiș să vină să candideze în Caraș pentru că este nemulțumit că afacerile lui nu au mers cum voia pe Muntele Mic? Să fim serioși, toți vedeți cu ochiul liber că lucrurile merg mână în mână și de fapt multe jocuri s-au fãcut fără ca spectatorii să-și de-a seama. Magicienii politici, vă arată o “lupta” dar nu fac altceva decât să vă distragă atenția prin discuții sterile și împunsături subtile.

Sper să îmi dați șansa să vă dovedesc că eu țin cu voi, țin cu județul Caraș-Severin, țin cu oamenii. Sper să dărâmați toate zidurile construite de marile partide și să arătați că binele învinge, că oamenii de rând, proveniți din popor, care luptă pentru popor, fără alte interese ascunse, pot să câștige!

Victoria mea, va fi și victoria voastră!”, Răzvan Simulescu, candidat PPU-sl pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin.

 

Redacția

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Toader

  INCREDIBIL!! Ăsta e *cetăţeanul*care în urmă cu ceva timp,îl pupa-n dos pe Hurduzeu,Luminiţa şi..Dragnea! Şi fiindcă grandomanii l-au dat afară,acum crede că EL va fi salvatorul Caraşului! Nu-ţi ajung salariul şi şpaga din spital,mai vrei acum şi ciolan în administraţie?MARŞ potaie!

  Raspunde
 2. lubomir

  Să iti fie rușine doctore tu care ai lins farfuriile Psd-ului , si care ti-a dat salariu de 35000 de lei., apropo nu spui ce salariu ai ?., tu te legi de Silviu Hurduzeu care este un tip corect si drept, ti-ai adunat in partid tot ce or aruncat altii, chiar nu ți-e rusine?,tu care ai fost cel mai mare psd-ist si in mediul online chiar nu ți-e rusine sa dai in mama care ti-a dat să sugi laptele, te credeam un dr respectabil.
  Apropo daca vei ajunge pres la Cj ceea ce este imposibil ca nu te va vota nimeni maxim 2 la suta., cum iti vei imparti lucrul 8 ore la spital cu mortii si la Cj cand mai lucrezi? Sau iei banii din 2 părti?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei