Recital de excepţie în lumea mirifică a Universului, cu Orchestra „Virtuozii Semenicului”

61935446_343243239721403_3256442902452109312_n

 

Spectacol inedit în Domul amplasat în Centrul Civic din Reșița. În cadrul Festivalului de teatru pentru copii „Lumea Poveștilor” din perioada 1-8 iunie 2019, organizatorii s-au gândit să ofere momente inedite publicului reșițean. Printre acestea se numără și spectacolul ce va fi susținut mâine de „Virtuozii Semenicului“, între orele 20.00-22.00, chiar în Dom.

Sub cupola „balonului alb”, Orchestra „Virtuozii Semenicului“ dirijată de prof. Petrică Viţa) şi Ramona Viţa vor oferi un spectacol, în premiere într-o astfel de locație, tuturor iubitorilor de folclor. Orchestra „Virtuozii Semenicului“ va prezenta astfel un recital de excepţie în lumea mirifică a Universului.

Supernova Digital Planetarium este cel mai mare Dom-Planetariu din România, cu un ecran de 16 m diametru. Sistemul avansat de proiecție laser la rezoluție 4k oferă imagini uimitoare care proiectate special pe ecranul sferic crează o senzație fascinantă și memorabilă prin care copiii pot descoperi misterele universului.

Organizatorii festivalului sunt Teatrul de Vest Reşiţa și Consiliul Judeţean Caraş-Severin în parteneriat cu Primăria Reşiţa.

modelmic

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei