Reevaluarea evaluării

modelmic

Werner s-a “produs” la Sinaia. Evident, a făcut-o cu papion şi cadru festiv. Tot evident, şi-a făcut din nou numărul la adresa PSD. Cu diferenţa că acum numărul e prea cunoscut. Şi cam răsuflat.

Werner reevaluează ideea unui referendum. Care să dea românilor votul înapoi. De parcă românii au fost împiedicaţi să voteze. Pentru Werner, problema mondială e PSD-ul, PSD-ul din România, PSD-ul lui Trump din State şi PSD-ul lui Chavez.Şi pe unde o mai exista vreun PSD…Problema globală e PSD-ul. Cu Dragnea a lăsat-o mai moale Werner, e bolnav. Nu Werner, Dragnea.

Werner e tun ! De sănătos. Fizic. Restul e incert.Werner e garantul democraţiei. Au zis-o tinerii liberali la Sinaia, drept pentru care au înfiinţat şi o diplomă pentru Werner, Acesta a primit-o cu aere de vedetă . Vedetă de Bollywood,evident.

Werner a fost mişcat de acest premiu. Atât de mişcat, că a călătorit până la Sinaia ca să redea vocea românilor. Clar, în ţara asta nu mai cântă nimeni, românii au rămas fără voce. Sîntem o ţară fără voce. Cei care sînt împotriva lui Werner (şi sînt mulţi) nu mai au voce. Au, doar că Werner nu ştie sau nu bănuieşte.

Werner bănuieşte că în PNL nu mai există pnl-işti autentici . Pnl-iştii noi sînt de la pdl. Asta nu e bănuială, e certitudine. Şi mare dezavantaj pentru PNL-ul istoric.

Certitudinea constă în faptul că, la Sinaia, Werner a vorbit cât pentru un an. Nu se aştepta nimeni. E cert şi că atunci când vorbeşte de PSD, lui Werner i se subţiază buzele, i se înroşesc ochii şi îl năpădeşte furia.Dar asta e o chestiune pur medicală. Se trage, fireşte, de la aerul curat de la Sinaia…

Aerul tare dăunează unor politicieni !

Adi NICA

Stiri similare