Regizorul Sabin Dorohoi aduce din nou Reșița pe ecrane cu o miniserie de excepție! Primul film apare în seara asta

modelmic+editorial

De când activează în industria filmului, Sabin Dorohoi a încercat să aducă cât mai mulți producători în  Banat. Regizorul a promovat dezinteresat Reșița și Caraș-Severinul prin proiecte inedite care au ajuns până la urechile Hollywood-ului.

 

Cel mai recent astfel de proiect a fost Legendele Carpaților, o miniserie de legende fermecate din Banat cu cântec de munte, domnite și haiduci care a ajuns să aibă mii de distribuiri în mediul online.

De astăzi începând, Sabin Dorohoi lansează un nou proiect, #ResitaPeEcrane, care presupune câte un film zilnic cu secvențe din Reșița.

Astfel, în seara asta la orele 18:30 primul clip al seriei, intitulat „GHELA”, va fi lansat pe Facebook. Producția este un film studențesc emoționant care abordează subiectul deportărilor în Bărăgan.

„Când eram student, i-am dus pe colegii de facultate la Reșița, să facem filmele de examen. Au trecut 12 ani de atunci și am promovat orașul natal în multe proiecte cinematografice. Proiectul #ResitaPeEcrane face o retrospectivă. Zilnic voi lansa câte un film cu secvențe din Reșița. În această seară veți putea urmări un scurt documentar realizat în memoria bunicii mele. Secvențele de reconstituiri istorice s-au filmat în decoruri construite la Reșița”, explică regizorul Sabin Dorohoi.

CITEȘTE ȘI:Reșița, frumoasă fecioară râvnită de căpcăuni! Legenda orașului, spusă cu cântec și magie de regizorul Sabin Dorohoi

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei