Reîncep promoțiile la Market Gradimex

modelmic

După un început de an foarte tumultos din punct de vedere al întâmplărilor din viata de zi cu zi, Market Gradimex, rămâne în topul clienților, ca fiind unul dintre cele mai bine cotate magazine alimentare care nu-și părăsește clienții la greu, un exemplu relevant fiind această pandemie mondială ce a străbătut chiar și orașul de pe malurile Bârzavei.

 Market Gradimex prin Managerul Cristina Bahan-Feieș  s-a străduit din răsputeri să mențină prețuri avantajoase pentru clienții săi și să aducă un climat de calm și siguranță atmosferei de shoping,  livrându-vă cumpărăturile la dumneavoastră acasă.

– Nu ne-am antrenat pentru această pandemie, dar sintagma  „Tu alegi, noi livrăm” a prins cum nu se poate mai bine marketului nostru și clienților acestuia, în această perioadă fiind 100% pregătiți.

-Avem nevoie de acești clienți așa cum au și ei nevoie de noi, timpul lor este mai important decât orice, așadar faptul ca noi le livrăm produsele proaspete acasă, reprezintă un avantaj pentru ei și împreună avem o relație specială.

-Mulțumin tuturor celor ce de voie sau de nevoie au apelat la serviciile noastre, și promitem că vom fi în continuare la înălțime pentru ei dar și pentru viitorii cumpărători, precizează Doamna Manager Cristina Bahan-Feieș .

image003

Pentru a începe o lună cu bucurie, așa cum v-am obișnuit, vom reâncepe promoțiile mult așteptate de dumneavoastră, așadar, urmăriți promoțiile, alegeți-vă produsele, iar noi vă trimitem produsele acasă la dumneavoastră, totul în deplină igienă, conform cerințelor actualei stări impuse de Guvernul României.

image004

Pentru respectul reciproc, și pentru a avea grijă de sănătatea noastră vă aducem aminte că trebuie să fiți responsabili, respectând distanța și neapărat să purtați o mască medicală.

Respectându-ne pe noi,  vă respectați și pe dumneavoastră, așadar,vom respecta întotdeuna promisiunile făcute, oferind suport și consultanță, anticipând  cu precizie doleanțele și nevoile clienților.

Vă este foame, vă este sete, aveți nevoie de ceva de la noi ? nu este nicio problemă suntem non-stop, în top, în Reșița (zona Universalul Vechi)!

Există varianta în care comenzile să fie foarte multe și se pot produce întarzieri la livrare; nu intrați în panică deoarece nu vor fi întârzieri majore, iar noi ne cerem scuze anticipat dacă apar eventuale neplăceri.

image005image006image007

 

Nu uitați , avem peste 1200 de produse care vă așteaptă iar comenzile se pot efectua și telefonic sau de pe site-ul www.marketgradimex.ro

E simplu! TU alegi, NOI livrăm ! și nu ne saturăm să vă reamintim…

Top of Form

Bottom of Form

Noi vă respectăm și vom fi tot mai buni, pentru dumneavoastră

image008image009image010image011

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei