Reprezentantul PNL Doclin reacționează. „Acuzațiile PSD sunt total neadevărate!”

 

doclin2

În urma publicării de către Reper 24 a unui comunicat transmis de filiala PSD Doclin prin care au fost dezvăluite câteva incidente nefavorabile petrecute în comună chiar în ziua alegerilor și care l-au avut ca protagonist pe Andrei Lingurar, reprezentant PNL Doclin, acesta a venit cu un drept la replică.

Reprezentantul liberalilor din Doclin afirmă că cele susținute de social-democrați în articolul „Alegeri cu ostilități și jigniri la adresa primarului, în comuna Doclin” sunt neadevărate, iar persoanele despre care se precizează că ar fi fost aduse de Andrei Lingurar din exteriorul comunei, în mod special pentru a vota la Doclin, au ajuns în ziua alegerilor în localitate pentru un cu totul alt scop. Iată ce susține reprezentantul PNL Doclin și viitor contracandidat la Primăria Doclin, al actualului edil, Dănuț Oană:

Acele persoane care se văd în poze sunt niște persoane care în anii trecuți au fost angajații mei în exploatare forestieră. Oamenii au fost în zona Oravița să își cumpere niște cai pentru pădure și au venit la mine acasă, știind unde stau, să mai discutăm una-alta. Eu văzând că sunt de număr vreo 8-9 persoane, i-am îndrumat spre vot.

Acum, eu nu pot spune că persoanele respective sunt simpatizanți Iohannis sau Viorica Dăncilă, pot fi simpatizanți de orice partid, nu avem de unde să știm. Ceea ce vreau să demonstrez oamenilor din comuna Doclin este faptul că, dacă ei mă acuză pe mine că am adus un număr de 30 de persoane, de unde au apărut pe toate cele 3 liste suplimentare 152 de persoane, eu am adus 30, restul de unde sunt?

Dânșii sunt obișnuiți să câștige alegerile locale o dată la 4 ani prin aceste moduri, aducând oameni din alte părți, din exterior, care pot spune că au influențat alegerile, amenințând minoritățile de romi că li se va tăia ajutorul social și sunt peroane care vor să declare, îmi asum ceea ce spun, care au primit bani ca să voteze cu actualul edil.

Eu vin din mediul privat, am două firme pe care le-am făcut cu mâinile mele și nu permit ca o conducere Oană – Oancea să mă defăimeze, să-mi păteze persoana, pentru că eu pe zonă am o reputație de băiat muncitor și puțini sunt cei care au reușit să realizeze ce am realizat eu la vârsta mea, nu am un dosar în spate, nu am avut probleme cu legea niciodată.

Faptul că ei spun că mă autointitulez „viitoru` primar”, nu spun eu asta, oamenii care mă respectă și vor o schimbare pe zonă, asta doresc. Doresc un tânăr cu viziune, să poată face ceva într-o comună care este uitată  de lume. Credeți-mă că trăim în Coreea, nici în Coreea nu există așa ceva. Nu avem cămine culturale în 3 sate, nu avem absolut nimic. Nu există un dispensar în Doclin și Tirol, este o singură doctoriță la Biniș care vine când și când, sunt lucruri care trebuie reglementate. Au creat o monarhie, ei centrează, ei dau cu capu! Nu se poate așa ceva!

O spun încă odată, ceea ce încearcă ei să facă este să îmi păteze imaginea pentru că am avut eu curajul ca reprezentant al PNL să candidez împotriva actualului edil care timp de 20 și ceva de ani nu a avut niciun contracandidat cu potențial, care să îl sperie.

Ceea ce vreau să precizez este că și dacă câștig alegerile locale de la anu și dacă nu le câștig, nu voi lăsa trecut cu vedere ceea ce au făcut în acea primărie. Voi face în așa fel încât să aduc toate autoritățile de drept să se verifice ce se întâmplă, să se termine odată cu poveștile care se zic”, a declarat Andrei Lingurar.

Reprezentantul PNL afirmă că pe lângă toate cele spuse, viceprimarul comunei, Corina Oancea, l-ar fi jignit în secția de votare și i-ar fi discriminat familia numindu-i „țigani”.

Reprezentantul PNL Doclin a precizat că pe baza proceselor verbale obținute după închiderea urnelor, poate demonstra că deși în secțiile de votare existau și membrii altor partide, aceste formațiuni politice nu au avut niciun vot la Doclin, ceea ce înseamnă, după părerea lui Andrei Lingurar, că oamenii au fost oarecum obligați să voteze PSD.

„Mă așteptam să îmi păteze imaginea și vreau să le demonstrez oamenilor că tot ceea ce s-a spus despre mine a fost total neadevărat. Ei sunt cei care au fost recalcitranți și au început să țipe, cu plânsete chiar, și să jignească, să mă discrimineze pe mine și familia mea!

Fac apel la cetățenii comunei Doclin: nu vă lăsați induși în eroare de bunătatea ce vă este oferită și de promisiunile deșarte care, bineînțeles că în anii trecuți (20 și ceva), nu au fost începute…Suntem buni odată la 4 ani, atât!!”, a precizat Andrei Lingurar, reprezentant PNL Doclin.

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Adrian Cirdu

  Am citit cu stupoare articolul care il incrimina pe tanarul Andrei Lingurar de faptul ca a adus oameni sa voteze in localitatea mea de bastina, Doclin.Nu pot sa comentez decat un singur lucru : cu cearta,invidie si aroganta nu se va face nimic niciodata, iar ca sa poti invinge trebuie sa iti depasesti conditia actuala.Cine se considera calomniat sa apeleze la organele legii si in mod sigur adevarul va iesi la suprafata.Asta este parerea mea personala, nu comentez potentialul vreunuia dintre cei doi viitori competitori, actualul primar Oana Danut si contracandidatul lui liberal Lingurar Andrei.La sat se alege omul, nu partidul, pentru functia de primar.Fie asa cum spuneau pe vremea jocurilor olimpice din Roma antica : “Cel mai bun sa invinga”

  Raspunde
 2. Pau

  Tânăr, cu numele Lingurar, care mai face afaceri cu țiganii taman în duminica votului … e clar! Reprezintă soluția optimă pentru Doclin.

  Raspunde
 3. zero

  Reprezentantul PNL afirmă că pe lângă toate cele spuse, viceprimarul comunei, Corina Oancea, l-ar fi jignit în secția de votare și i-ar fi discriminat familia numindu-i „țigani”.

  Cred că aici şi unii şi alţii au greşit partidul în care s-au înscris :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei