Reșița, ciuruită de grindină! Meteorologii anunță vijelii și ploi torențiale!

modelmic

Vijelie de proporții la Reșița. După o săptămână de caniculă, orașul a fost ciruit în urmă cu câteva momente de grindină și vânt violent.

 

Cei mai îngrijorați au fost probabil șoferii care n-au avut ce face decât să privească de la geamuri cum pietrele mari cam cât un bob de strugure le lovesc mașinile.

Meteorologii sunt și ei îngrijorați în ceea ce privește vremea la nivelul județului Caraș-Severin în orele care urmează. Aceștia au emis o atenționare valabilă de astăzi până mâine dimineață.

În acest interval instabilitatea atmosferică se va accentua,  meteorologii anunțând averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor avea trecător aspect de vijelie.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157652017606564″]

 

Ploile vor avea şi caracter torenţial, cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 30…40 l/mp. Pe arii restrânse va cădea grindină. În restul teritoriului instabilitatea atmosferică se va manifesta izolat, mai ales în orele serii.

Alexandra JURCA

Stiri similare

3 Comentarii

    1. Andrei

      pe masinile noastre, parbrize sparte si plafoane indoite , 5 minute de grindina au provocat pagube suficiente

    2. Cristian

      Nu-l baga in seama, nu stie ce cheltuieli implica refacerea capotelor si un schimb de parbriz.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei