Reșița curată – fapte, nu vorbe!

resita

Începutul de săptămână a fost unul foarte activ pentru ecologiștii reșițeni. La propunerea și sub coordonarea candidatului la Consiliul Local Reșița pe locul 2, Alexandru Emanuel Pascu, împreună cu Ioana Todor-Constantinescu, candidat la Primăria Municipiului Reșița și membrii echipei PER au toaletat trotuarul de pe strada Cireșului din Cartierul Lend al Reșiței.

per

Acțiunea era necesară căci, de pe terenul abandonat al unui locuitor, buruienile au invadat trotuarul blocând accesul pietonilor. Entuziasmul echipei PER a molipsit locatarii care s-au alăturat demersului curățând și ei atât spațiile verzi din fața caselor, cât și de pe domeniul public.

Ecologiștii de la PER Reșița vă îndeamnă ca, de fiecare dată, să faceți echipă cu ei și, împreună, să facem Reșița cât mai verde și mai curată!”, îndeamnă ecologiștii cărășeni.

p

Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. tabycris

    În sfârșit s-a intamplat minunea. Parca era în jungla. Felicitari întregi echipe PER. Continuați tot asa, fapte si nu vorbe, căci de vorbe este plina lumea.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei