Reșița, ești pregătită pentru superfight?! Cei mai tari luptători intră mâine în ring la Sala Polivalentă

modelmic+editorial

Mâine, începând cu ora 19.00, cei mai tari luptători se vor bate și la propriu și la figurat în ringul de la sala Polivalentă. Organizatorii se așteaptă ca tot vestul țării să fie la Reșița pentru Gala Internațională de Kickboxing.

Evenimentul va reuni sportivi reșițeni de elită, dar și campioni naționali și internaționali. Gala va cuprinde 10 meciuri, dintre care 6 internaționale și 4 naționale.

Cântarul sportivilor care vor urca în ring va avea loc în cursul zilei de astăzi, evenimentul cuprinzând și 3 meciuri de categoria grea. La categoria 100 kg va urca în ring și reșițeanul Rusalin Căldăraș care va lupta cu italianul Giorgio Schiavina.

Vor mai lupta, din partea României, Adrian Maxim (65 kg), Haris Ferizovic (70 kg) sau Sebastian Ciobanu (90 kg). Invitatul special al galei va fi Cătălin Moroșanu, după cum anunță Doru Coșei, promoterul galei.

Gala Fighters League de la Reșița este organizată de WKA și Ary-A Unifight Reșița, cu sprijinul Primăriei Reșița și al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Intrarea va fi liberă pentru toți cei care iubesc kickboxing-ul.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei