Reșița se pregătește de lupte! Alina Vuc, cea mai titrată luptătoare a României, primește titlul de cetățean de onoare al municipiului!

modelmic

 

Sportivii vor lua cu asalt municipiul Reșița, care va găzdui zilele următoare Campionatul Național de Lupte Libere, Greco-Romane și Lupte Feminine pentru Seniori. Evenimentul se va desfășura la Sala Polivalentă din municipiu, iar în cadrul acestuia Alina Vuc, cea mai titrată luptătoare a României va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Reșița.

Vor participa peste 350 de sportivi de la cele mai bune cluburi din România, componenți ai loturilor naționale și olimpice, multiplii medaliați la Campionate Europene și Campionate Mondiale. Facem precizarea că în deschiderea competiției, vineri 19.07. 2019, la ora 16:00, primarul Ioan Popa va înmâna diploma de cetățean de onoare sportivei Alina Vuc, multiplă medaliată la Campionate Europene și Campionate Mondiale”, informează reprezentanții Primăriei Reșița.

Printre luptătorii ce vor fi prezenți la Reșița se numără: Albert Saritov (bronz JO, Lupte Libere), Alin Alexuc (bronz CE Greco-romane), Kriszta Incze (Vicecampioană Europeană, Lupte feminine), Mihai Mihuț (Campion European, Greco-romane) Alexandra Anghel (bronz CE, Lupte Feminine), Guidea Ion (bronz CE, Lupte Libere) dar și seniorii de perspectivă ai momentului: Kovacs Răzvan (Lupte Libere), Arnăut Răzvan (Lupte Greco-romane), Ștefania Priceputu și Ana Andreea Beatrice (Lupte Feminine).

Competiția internă va fi extrem de disputată, antrenorii urmând să definitiveze componența Loturilor Naționale pentru Campionatul Mondial de Seniori, din luna septembrie, prima etapă de calificare pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Citește și Alina Vuc, cetățean de onoare al municipiului Reșița! Popa face o excepție pentru cea mai titrată luptătoare a României

 

Iată programul competiției găzduită de municipiul Reșița:

Vineri, 19.07.2019

ora 10:00-14:00 tururi eliminatorii

ora 16:00-19:00 semifinale

Sâmbătă, 20.07.2019

ora 10:00-14:00 tururi eliminatorii

ora 18:30-19:30 finale

Duminică, 21.07.2019

ora 10:00-14:00 recalificări/finale

Campionatul Național de Lupte Libere, Greco-Romane și Lupte Feminine pentru Seniori este organizat de Federația Română de Lupte, în colaborare cu Asociația Județeană de Lupte Caraș-Severin, Clubul Sportiv Municipal Reșița și Clubul Sportiv Școlar Reșița, având ca parteneri Consiliul Județean Caraș-Severin și Primăria Municipiului Reșița.

 

Diana RADU

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei