Reșița străbătută pe două roți! Primăria a achiziționat 60 de biciclete pentru reșițeni

modelmic

 

Primăria Reşiţa a achiziţionat 60 de biciclete dotate cu sistem bike-sharing și care vor putea fi folosite de reșițeni, dar și de cei care ajung în municipiu și își doresc să renunțe pentru câteva ore la mașină sau mijloacele de transport în comun.

Bicicletele vor putea fi folosite în mod gratuit și vor fi achiziționate ca urmare a unui proiect transfrontalier România-Serbia, derulat în colaborare cu municipalitatea din Pancevo.

Bicicletele vor putea fi luate din cele trei stații care vor fi amenajate în Reșița, respectiv în Centru Civic, Victoria şi Intim. Bicicletele sunt dotate cu GPS şi vor putea fi monitorizate oriunde pe raza municipiului.

Sistemul va funcţiona pe baza unui aplicaţii care va fi instalată pe telefonul mobil și care va fi folosit  la deblocarea bicicletelor. Acest sistem este deocamdată în faza de testare, urmând să fie implementat în aproximativ trei săptămâni.

foto:smadshop.ro

Elena FRANȚ

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “Bicicletele sunt dotate cu GPS şi vor putea fi monitorizate oriunde pe raza municipiului.”

    Vor putea fi monitorizate ca şi apelurile spre 112, de pe la Caracal :)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei