Reșițean, rănit cu briceagul de tatăl său! Jandarmii, chemați să intervină!

modelmic

Un nou scandal a deranjat liniștea unor reșițeni la finalul săptămânii trecute, fiind nevoie de intervenția jandarmilor pentru liniștirea apelor. De data aceasta, grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost nevoită să intervină între doi bărbați, tată și fiu, între care a izbucnit o ceartă, totul pe fondul consumului de alcool. 

Scandalul a avut loc vineri, pe strada Sportului din Reșița, informează reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi:

„La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmi, care a constatat faptul că numitul M.I., în vârstă de 42 ani, domiciliat în mun. Reşiţa, a fost agresat fizic de tatăl său, numitul M.I., în vârstă de 68 ani.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, jandarmii au constatat că numitul M.I., în vârstă de 68 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor neînţelegeri, l-a agresat pe fiul său, lovindu-l cu un briceag în repetate rânduri în zona feţei, a scalpului şi a membrului superior din partea dreaptă, provocându-i mai multe leziuni”.  

În urma celor constatate, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii comiterii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”. Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor.

foto: alba24.ro

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei