Reșițeancă amenințată cu moartea de către propriul fiu!

 

f

O reșițeancă a fost amenințată cu moartea chiar de către fiul ei. „Sunt mama lui M. Tiberiu și vă rog să veniți de urgență! Fiul meu mă amenință cu un topor și un cuțit că mă omoară”, a spus îngrozită femeia după ce a sunat la 112.

În urma apelului primit, grupa de intervenție s-a deplasat de urgență în cartierul Muncitoresc din Reșița unde, în urmă verificărilor efectuate și a declarațiilor martorilor, s-a constatat faptul că bărbatul în vârstă de 38 de ani și-a amenințat membrii familiei.

Bărbatul a reușit să plece de la fața locului, fiind identificat la scurt timp într-un spațiu comercial din apropierea locuinței.În urma controlului corporal efectuat asupra bărbatului, a fost găsit un cuțit și un spray iritant lacrimogen.

Ca urmare a celor constatate, persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare, fiind susceptibilă de comiterea infracțiunilor de “amenințare cu acte de violență”. Totodată, a fost aplicată și o sancțiune contravențională în cuantum de 1000. Actele au fost predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea verificărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin, Marius Săndulescu.

Bărbatul care și-a amenințat familia a fost condus la Spitalul Staționar II, secția Psihiatrie, pentru anumite investigații medicale.

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei