Reșițeancă infectată cu coronavirus, descoperită de jandarmi plimbându-se prin locuri publice!

r

O tânără din Reșița, depistată pozitiv cu coronavirus, nu a respectat izolarea și s-a plimbat nestingherită prin mai multe locuri publice din oraș.

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin au identificat-o pe femeia în vârstă de 32 de ani la volanul unei mașini, sfidând legea.

Astăzi, 16 octombrie, jandarmii cărășeni au cerut sprijin colegilor de la poliția rutieră pentru a opri în trafic un autoturism care era condus de N.R., iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că aceasta trebuia să respecte măsura privind carantinarea la domiciliu.

Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare, fiind susceptibilă de comiterea infracțiunii „zădărnicirea combaterii bolilor”, conform legislației”, informează purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin, Marius Săndulescu.

În acest context, jandarmii fac apel la cetățenii județului să înțeleagă cât este de importantă în această perioadă respectarea măsurilor de izolare, distanțare socială și purtarea măștii.

foto sugestiv

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Lucas

    Pe la noi prin bloc( Moroasa2)se perinda tot felul de indivizi. E foarte periculos și rugam vecinii în cazul în care sesizează nereguli să sune la poliție. Ca vine omul în vizită e una, desi ar trebui să evităm pe cât posibil lucrul asta, dar vine noaptea și pleacă dimineața. Du- te la hotel și nu ne expune pe noi!

    Raspunde
  2. PUYA

    SUNT MAN IN BLACK, TRIMIȘI SUB ACOPERIRE DE HERR PREFECT GÂFU SĂ VERIFICE VIȚII ȘÎ COVIȚII LUI MUFTIU ARAHAT, MARE BEI AL SMURD ȘI INFECȚIILOR COVID DIN PIX FĂCUTE LA GREU.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei