Reșițeanca luptătoare Alina Vuc, Medalia de Aur în China!

modelmic

Vicecampioana mondială și europeană la lupte, Alina Vuc, originară din Reșița, a reușit să câștige medalia de aur la China Open! Vuc a câștigat, la categoria 50 kg și în limitele acesteia, toate cele cinci întâlniri din competiție.

Micuța campioană a României, Alina Vuc, va concura în curând pe saltea la Reșița Campionatului Național de lupte libere, feminine și greco-romane, întrecere care va avea loc în zilele de 14 și 15 iulie, la Sala Polivalentă din municipiu.

Despre reușita excepționalei luptătoare din Reșița de 24 de ani, Alina Vuc,  președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, a consemnat: „PASIUNE-DORINȚA-SACRIFICIU-SERIOZITATE-VICTORIE. Acestea sunt doar câteva cuvinte frumoase din mulțimea de propoziții care o caracterizează pe ALINA VUC. Am cunoscut-o când era un pui de om, nici acum nu pot să spun ca e prea uriașă la propriu dar cu siguranță la figurat este, iar în anii ce vor urma va deveni o sportiva greu de egalat, iar performanta de ieri din China unde a câștigat medalia de aur la unul dintre, sau poate cel mai puternic turneu din lume, îmi întărește convingerea ca este într-adevăr pe drumul care trebuie. Știu că mai sunt multe de pus la punct, știu ca întotdeauna sunt lucruri noi de învățat dar mă bucur ca tu progresezi din zi in zi și ești un exemplu viu pentru colegele tale și mai ales pentru tânăra generație, ești un exemplu de modestie, dăruire și performanță, și mai știu că în curând îți vei îndeplini și visul tău măreț, mai ai doar foarte puțin de corectat pentru asta. Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!“, își exprimă Pîrcălabu satisfacția.

La întrecerea din China a participat și Estera Tămăduianu-Dobre din orașul Jimbolia, însă sportiva originară din pusta Banatului nu a reușit să se claseze pe podium.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei