Reșițeanul Dani Oțil, entuziasmat de prezența miilor de fani ai motorsportului, pe traseul de viteză în coastă!

modelmic

Pe o mașină de curse bipost Radical SR4, cunoscutul realizator de emisiuni de televiziune, Dani Oțil a reușit să demonstreze că poate fi un pilot de perspectivă în lumea vitezei în coastă din România.

Oțil s-a declarat bucuros de revenirea acasă amintindu-și că de mic mergea să îl vadă pe legendarul campion Werner Hirschvogel și pe ceilalți piloți la concursurile național care se organizau în coastă și pe circuit în anii 80.

otil

De remarcat că Oțil a încheiat pe un merituos loc 13 la general (OPEN) aflându-se pentru prima oară cu puternica mașină pe traseul de pe Valea Domanului în postura de pilot. Realizatorul TV, care și-a inscripționat pe mașina de curse Dani Oțil din Reșița, (foto deasupra) a avut amabilitatea să ne răspundă la câteva întrebări la finalul cursei organizată la Reșița, pe data de 1 iulie 2018.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Andrei

    In judet au fost inundatii care s-au lasat cu pagube materiale, cu vizita ministrului, dar nu intereseaza pe nimeni. Mai importante sunt traseele de viteza in coasta.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei