Reșițeanul Lucien Hora, campion național absolut la viteză în coastă, înaintea etapei din Poiana Brașov!

modelmic

Lucien Hora și-a dovedit încă odată clasa de mare vitezist în coastă al României și pentru a patra oară, consecutiv, a fost cel mai rapid la Trofeul Câmpulung Muscel, fiind de-acum și matematic câștigătorul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, cu o etapă înainte de final. Este o revenire spectaculoasă a pilotului care forțat de împrejurări potrivnice a trebuit să renunțe pentru mai mulți ani la cea mai mare pasiune a vieții sale, cursele de viteză în coastă. Însă povestea a continuat pentru campionul Hora iar cei care au crezut în calitățile magistrale ale acestui pilot, nu s-au înșelat deloc.

Hora a reușit cel mai bun timp al etapei de la Câmpulung, traseul de concurs fiind acoperit de reșițean cu timpul de 1:26,816. Emil Nestor l-a urmat, la o secundă și jumătate secunde. De altfel, podiumul de sâmbătă a fost similar cu cel final, fiind completat de Bogdan Cuzma (01:28,793).

Nestor (Norma M20 FC) a dominat manșele de recunoașteri de duminică, unde Hora (Lola B99/50) a fost abia al șaselea, însă, la cele două urcări de concurs, reșițeanul nu a mai oferit nicio șansă, având un timp total de 02:51,110. Atât Nestor, cât și Cuzma (Mitsubishi Lancer Evo IX), au încheiat la mai puțin de două secunde în spatele liderului Hora.

Felicitări Lucien Hora, un reșițean de mare ispravă al motorsportului românesc!

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zece

  “Hora a reușit cel mai bun timp al etapei de la Câmpulung”

  Superb! Bravo!
  Puţini ştiu câte eforturi stau în spatele obţinerii acestor timpi.

  Raspunde
 2. Anonim

  Este interesant fapul ca s-a scris doar despre etapa de la Rasnov, cea de la Resita si cea de la Campulung . Despre celalte etape de ce nu s-a scris ?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei