Reșițenii au reducere 10% la plata taxelor și impozitelor! Cu o condiție însă

modelmic+editorial

 

 

Autoritățile locale îi informează pe reșițeni că au o grămadă de facilități dacă se grăbesc cu plata taxelor și impozitelor în termen de o lună.

Mai exact, până la data de 2 martie, impozitele și taxele datorate bugetului local aferente primului semestru din acest an pot fi plătite fără majorări de întârziere.

Totodată, atât contribuabilii persoane fizice cât și persoanele juridice care achită integral până la această dată debitele aferente anului fiscal 2018, debite provenite din impozite pe clădiri, teren și mijloace de transport, beneficiază de o reducere de 10% din debit.

Municipalitatea mai anunță și că începând cu data de 3 martie, pentru debitele restante se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracție de lună.

„Amintim persoanelor fizice că prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 16 din data de 31.01.2018 a fost aprobată acordarea scutirii de la plata dobânzilor, penalităților și majorărilor de întârziere pentru persoanele fizice care achită integral în perioada 01.02.2018-02.04.2018 debitele principale restante, inclusiv amenzi contravenționale, existente în sold”, informează autoritățile locale.

Pentru a beneficia de această facilitate, contribuabilii persoane fizice trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

– să achite integral debitele principale restante, inclusiv amenzi contravenționale, existente în sold până la data de 02.04.2018 inclusiv;

– să depună cerere de scutire de la plata dobânzilor, penalităților și majorărilor de întârziere la Direcția Impozite și Taxe până la data de 02.04.2018 inclusiv, cererea fiind însoțită de copie după actul de identitate.

 

 

 

Diana RADU

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei